Grand Prix-vært ramt af influenza: Skal nok blive klar til lørdag

Annette Heick har været hos lægen, og er allerede i bedring.

Annette Heick Eurovision 2014
Lørdag er Annette Heick vært for Melodi Grand Prix 2016. Her ses hun til Eurovision 2014 i København. (Foto: agnete schlichtkrull © DR (type 1))

Onsdag havde årets tre Grand Prix-værter, Jacob Riising samt Hilda og Annette Heick, deres første prøver på den store scene i Forum Horsens.

Men Annette Heick var ikke i vanlig topform, da hun øvede dansetrin og kameragange i varmen fra scenelysene, inden lørdagens store Grand Prix-brag.

- Jeg har ligget med høj feber og kæmpe hovedpine i nat, og har været rigtig "øv", siger hun til dr.dk lige efter prøverne.

- Men altså, nu står jeg jo op, så jeg bliver 100 procent klar til lørdag! Og jeg er sikker på, at jeg også er klar til prøverne fredag. I kan være helt rolige, uddyber værten.

"Nu skal jeg hjem i seng"

Annette Heick har allerede været en tur hos lægen, hvor der ikke var nogen tvivl om diagnosen.

- Han sagde, at jeg havde revet mig en omgang influenza, og det kan man desværre ikke gøre så meget ved, andet end at prøve at dulme det, og holde sengen.

Hvordan kom du igennem prøverne i dag?

- Jeg gav den ikke fuldt ud i dag. Men jeg kan alligevel godt mærke, at jeg er slap i koderne nu. Så nu skal jeg hjem i seng!

FacebookTwitter