Her er værterne for Melodi Grand Prix 2017: Næsten lige så stort som at være dronning

Annette Heick og Johannes Nymark styrer slagets gang, når Melodi Grand Prix ruller over skærmen den 25. februar.

- Når man nu af indlysende årsager ikke kan blive konge eller dronning, så er det her jo det næstbedste.

Sådan lyder det fra altmuligkvinden Annette Heick, der for andet år i træk skal være vært ved Melodi Grand Prix.

Ved sin side i 2017 får hun skuespilleren og sangeren Johannes Nymark, der selv vandt Grand Prix'et tidligere i år med gruppen Lighthouse X.

Selvom han er særdeles scenevant, så bliver det første gang, at 30-årige Johannes Nymark skal agere vært.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle være med til at lede et show, hvor vi i fællesskab skal nyde og hylde dansk musik. Det bliver helt vildt fedt og kæmpestort, men også en smule angstprovokerende, så jeg er glad for, at jeg har en klippe som Annette ved siden af mig.

Se Johannes Nymark optræde sammen med resten af Lighthouse X med 'Soldiers of Love' i videoen her.

Græd af glæde

Og en klippe, det må man sige, at Annette Heick er i Grand Prix-sammenhæng. Ikke alene styrede hun showet sidste år, hun har også stået på scenen både som korsanger for sine forældre, Keld og Hilda Heick, og som solist adskillige gange.

- Når de royale stikker sig på en nål, kommer der blåt blod ud, det ved vi alle. Men når jeg stikker mig på en nål, kommer der konfetti ud, siger Annette Heick med et grin og fortsætter:

- Jeg begyndte at græde af glæde, da jeg fik tilbuddet om at være vært igen. Jeg glæder mig sindssygt meget, og også til at stå der sammen med Johannes. Han er så hamrende dygtig og fuldstændig cool, så jeg er helt sikker på, det nok skal blive godt.

Se Annette Heick optræde med 'Copenhagen Airport' fra Melodi Grand Prix 2007 i videoen her.

Underholdningschef lover høj kvalitet

Underholdningschef i DR, Jan Lagermand Lundme, mener, at Annette Heick og Johannes Nymark har en "helt uovertruffen" kemi, og han ser frem til at byde de danske tv-seere inden for til et af årets højdepunkter inden for tv-underholdning.

- Melodi Grand Prix er et show, hvor vi virkelig spiller med musklerne og præsenterer ny musik for seerne. De ti sange, der er med næste år, er ikke kun valgt af DR og musikfaglige, men også af fans og seere i en skøn forening. De garanterer sammen en høj kvalitet, så der er meget at glæde sig til, siger Jan Lagermand Lundme.

Melodi Grand Prix sendes lørdag den 25. februar fra Jyske Bank Boxen i Herning. Ud af det rekordhøje antal sange, der blev indsendt i løbet af sensommeren, er ti sange blevet valgt ud til at dyste i den danske finale. Hvem, der skal deltage i Melodi Grand Prix 2017, vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.

Du kan købe billetter til showet hos DR Billet.

Johannes Nymark og Annette Heick skal sammen med danskerne finde vinder nr. 47 af Melodi Grand Prix. Det sker den 25. februar 2017 i Jyske Bank Boxen i Herning. (Foto: © Agnete Schlichtkrull/DR)