Melodi Grand Prix får sin egen app

Grand Prix’et har fået sin helt egen app. Bliv klogere på den her.

DR Grand Prix-appen giver dig mulighed for at stemme kvit og frit på din yndlingssang - både til Melodi Grand Prix, 13. februar, og til MGP, der bliver sendt ugen efter.

Melodi Grand Prix har i år fået en splinterny app, man kan stemme gratis med.

Den hedder DR Grand Prix og kan bruges både til Melodi Grand Prix 13. februar og til børnenes MGP ugen efter.

Hent appen her:

Lettere at være med

- Der ligger en dyb og lang tradition bag Melodi Grand Prix. Derfor er det vigtigt, at vi hele tiden udvikler showet, og har fokus på, at alle danskere kan - og har lyst til - at være med; og at alle kan være med til at bestemme, hvilken sang, vi sender videre til Eurovision, siger Jan Lagermand Lundme, underholdningschef i DR.

- Vi har længe ønsket os en løsning, som gør det lettere for flere mennesker at give deres besyv med. Og jeg er super glad for, at det nu er lykkes med den nye Grand Prix-app.

Det er dog fortsat også muligt at stemme til Melodi Grand Prix og MGP med sms. Det koster 1 kr. plus sms-takst.

Sådan henter du appen

Udover at stemme gratis kan du med DR Grand Prix-appen også se seneste nyheder om Melodi Grand Prix og MGP, læse alt om deltagerne, høre alle årets sange og se backstageklip.

Appen kan både hentes til iPhone og iPad og til Android-telefoner og tablets.

- Sidste år introducerede vi en lignende app til X Factor, og det tredoblede antallet af stemmer i forhold til 2014. Man kan kun håbe, at et lignende mønster vil gentage sig til Melodi Grand Prix, fortæller Anders Kappel, udviklingschef i DR.

- Det er meget vigtigt, at vi sender dét nummer af sted til Eurovision, som danskerne bedst kan lide. Jo flere, som stemmer, og jo flere, som bakker op om nummeret, jo bedre bliver det i Stockholm, supplerer Jan Lagermand Lundme.

Melodi Grand Prix løber af stablen 13. februar, der er MGP 20. februar, og Eurovision Song Contest finder sted 10., 12. og 14. maj.

FacebookTwitter