Nu bliver Grand Prix sendt i radioen

Melodi Grand Prix er ikke kun en tv-oplevelse. I år sender P4 konkurrencen live med kommentatorer - i et program særligt tilrettelagt radioen.

René Sabro er sammen med Anders Bisgaard klar til at sende live fra det danske Melodi Grand Prix i Horsens.

Melodi Grand Prix er en sand konfettifest med spektakulære sceneshows og sprudlende sangere. Men bag alt glitteret er Grand Prix’et frem for alt en musikkonkurrence, hvor 10 sange dyster om at skulle repræsentere Danmark ved Eurovisionen.

I år foregår konkurrencen ikke kun på tv’et. P4 rydder deres normale lørdag aften og sender live fra Horsens, i et glimmerspækket program, der allerede varmer op fra kl. 18.

For selvom Grand Prix’et er en visuel oplevelse, så lover radioværten René Sabro, at der ikke går noget af det ved at tænde for radioen – tværtimod.

- Det er en musikkonkurrence, og musik er en stor del af P4, derfor giver det virkelig god mening at have et musikshow i radioen. Hvis man tuner ind på P4, lover jeg, at der nok skal komme rigelige mængder konfetti i æteren, fortæller René.

Med blandt publikum

Helt særligt vil radioen sende fra Grand Prix’et, dér hvor tv’et ikke er.

- Vi kommer til at sidde midt i salen. Modsat tv-værterne, der står på scenen, så er vi midt i festen og jubler med publikum, siger René Sabro.

- Radio er skide godt til at lave stemning på en måde, der slet ikke er mulig på tv. Så jeg tror afgjort, der kommer mere feststemning i højtalerne end på skærmene.

René Sabro og hans medvært Anders Bisgaard vil i hvert fald sørge for den helt rigtige Gran Prix-stemning – også selvom man ikke kan se det.

Facebook
Twitter