Publikum efter generalprøven: Umuligt at spå om favoritter

Publikum er delt i deres meninger om, hvem der ligger lunest i svinget til at vinde Melodi Grand Prix lørdag aften.

Lighthouse X (øverst til venstre), Sophia Nohr (øverst til højre), Anja Nissen (nederst til venstre) samt Bracelet nævnes alle som favoritter blandt publikum, der var med til fredagens generalprøve.

Intet Grand Prix uden en generalprøve. Således også fredag, hvor man fik kørt showet igennem én sidste gang, inden det lørdag aften sendes live ud til hele Danmark.

Efter prøven satte vi publikum i stævne for at høre, hvem der var deres favoritter. Og mens alle er enige om det høje musikalske niveau, er meningerne mere delte, når det kommer til, hvem der tilskrives de største vinderchancer.

- Sceneshowet var godt og sangene var rigtig fede. Vores favoritter er nummer seks og nummer tre, lyder det fra venindeparret Nina og Nina, der altså hepper på henholdsvis Lighthouse X og Bracelet.

Artiklen fortsætter under billedet.

Nina og Nina heppede blandt andet på Lighthouse X. (Foto: Lærke Marie Rose © dr)

”Alle sangene var gode”

Det 65-årige par Johnna og Erling Lynge fra Hobro havde også taget turen til Horsens:

- Alle sangene var gode; der var slet ikke nogle dårlige. Nummer ti og nummer tre var vores favoritter, siger Johnna Lynge, der altså sætter sin lid til Anja Nissen og Bracelet.

- Og scenen var også rigtig flot.

Artiklen fortsætter under billedet.

Johnna og Erling Lynge fra Hobro i Nordjylland havde også lagt vejen forbi Forum Horsens fredag aften. (Foto: Lærke Marie Rose © dr)

Seks veninder, fire forskellige favoritter

Vi mødte også en gruppe veninder bestående af seks kvinder fra Horsens, der var i alderen fra 16-45 år:

- Det var et rigtig godt show. Sang nummer ti, tre, seks og fire var vores favoritter, lyder det fra Liv, Rikke Trine, Alberte, Lene og Mia, der også gav scenen rosende ord med på vejen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Denne venindegruppe fra Horsens havde hele fire forskellige Grand Prix-favoritter. (Foto: Lærke Marie Rose © dr)

Få timer før finalen tegner det altså nærmest til dødt løb mellem årets 10 sange.

Melodi Grand Prix sendes lørdag kl. 20 på DR1. Se også med lige efter showet her på dr.dk, hvor vi taler med vinderen som de allerførste.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter