Remee var tæt på at droppe vindersang

Remees sang `The Way You Are´ har lige vundet årets Grand Prix, men faktisk var Remee lige ved at droppe sangen. Læs her hvorfor.

remee efter bootcamp
Remee har skrevet årets vindersang `The Way You Are´ sammen med produceren Chief1 (© dr)

Vindersangen `The Way You Are´ blev faktisk til for 10 år siden, men Remee og Chief1, der er den anden producer bag Anti Social Media, har ikke kunnet finde den rigtige sanger, før kort tid inden Grand Prix´et:

- Jeg har virkelig været ved at droppe sangen mange gange, men Chief er bare blevet ved med at presse på, for at få sangen ud, og det lykkedes så i sidste øjeblik, da vi pludselig fik øjnene op for Philip. Pludselig faldt alle prikkerne bare på plads, fortæller Remee og fortsætter:

- Det er virkelig fantastisk, at vi har vundet. Mest af alt er jeg bare så stolt af min makker Chief1. Jeg er selvfølgelig også mega glad på drengenes vegne, men jeg er bare så stolt af Chief. I nat ringede han og var ved at gå psykisk ned. Pludselig synes han, at det hele var forkert, men så blev det hele godt alligevel. Han er så sej, siger Remee, der er den ene producer bag årets vinder Anti Social Media.

Remee måtte blive hjemme i sengen

Desværre er Remee ikke til stede i aften til den store Grand Prix-fest fordi han den sidste uge har ligget syg.

- Jeg er desværre blevet mega syg, så jeg har været fuldstændig nede med flaget den her uge. Jeg ville så gerne være der, men jeg har også et X Factor liveshow, som jeg skal være klar til på fredag, og det kan jeg ikke blive, hvis jeg ikke var blevet i min seng, siger Remee og fortsætter:

Jeg var lige ved at flyve mod Aalborg i nat, fordi jeg så små var begyndt at få det bedre, men jeg har også tre unge X Factor solister, som også skal blive klar til fredag, så jeg var nødt til at trække stikket, og sådan er det nogle gange.

`Jeg er pro social media i aften´

Selvom Remee måtte lægge syg i sengen har han fulgt med derhjemme.

- Jeg synes, at showet var vildt fedt. Drengene så så fede ud, og paradoksalt nok har jeg fulgt rigtig meget med på de social medier i aften, så jeg er lidt pro sociale medier, griner Remee.

- Jeg snakkede med Chief1 lige før og han fortæller at, det er så god stemning, så alle er glade. Nu skal alt bare optimeres til Eurovision. Jeg er bare rigtig glad for, at vi har kunnet været med til at bidrage med en anderledes lyd og skæv sang til Grand Prixet, afslutter Remee.