Rybak: Jeg har fået alt i hele verden

Siden han vandt det europæiske Grand Prix, har norske Alexander Rybak turneret verden rundt. Nu optræder han endelig i Danmark.

Lige siden Alexander Rybak vandt det europæiske Melodi Grand Prix i 2009, er

DR
blevet bombarderet med mails og brave fra fans, der ville have ham til Danmark. Og nu er det endelig lykkedes. Onsdag var han i Aftenshowet - og lørdag 21. januar gæsteoptræder han i Dansk Melodi Grand Prix 2012.

- Hvordan fandt I ud af, at jeg var her? Det er meget hyggeligt at se jer, lød det på klingende dansk fra den nu 25-årige Rybak, da han mødte nogle af sine mange fans foran Aftenshowets tv-studie.

Særlig rolle i Grand PrixRybak har udgivet to albums siden sin Eurovision-sejr og turneret verden rundt og mødt præsidenter, som den nu 25-årige sanger og violinist siger.

- Det har været fantastisk. Jeg har fået alt i hele verden. Specielt i Europa, men ikke så meget i Danmark. Så det er fantastisk at komme, sagde Rybak i Aftenshowet.

Men det sker altså nu, hvor han ikke bare skal gæsteoptræde, men også får en "særlig rolle" i Dansk Melodi Grand Prix, som det hemmelighedsfuldt lød i Aftenshowet.

- Det er cool, det er fedt, sagde han om sin kommende Grand Prix-optræden.

Se klippet fra Aftenshowet, hvor Rybak møder sine fans og spiller sangen 'European Skies'.

Facebook
Twitter