Så er det nu: Køb billetter til Dansk Melodi Grand Prix

Kom med til den store popfest, når Dansk Melodi Grand Prix 2018 sendes fra Aalborg til februar.

Sada Vidoo var blandt deltagerne i Dansk Melodi Grand Prix i år. Hvem, deltagerne bliver i 2018, offentliggøres på et senere tidspunkt. (Foto: © Frederik Højfeldt Nielsen, dr)

Du kan roligt begynde at glæde dig til et brag af en popfest, når Gigantium i Aalborg den 10. februar næste år slår dørene op til Dansk Melodi Grand Prix 2018.

Hvis du vil opleve showet og den festlige stemning helt tæt på, så er det med at sikre dig en billet allerede nu.

Annette Heick og Johannes Nymark er værter, når ti spritnye popsange skal kæmpe om at blive Danmarks bidrag ved Eurovision Song Contest i Portugal til maj.

Superstærkt felt af sange

De ti sange er endnu ikke valgt ud, men at dømme ud fra den pulje af indsendte sange, som DR har at vælge fra, bliver der bestemt noget at se frem til.

Det siger DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme.

- I år har vi bedt om, at de indsendte sange skulle være professionelt indspillet, og det har gjort, at der er kommet flere seriøse bidrag end tidligere. Det er et superstærkt felt, vi har fået ind i år, og det gør faktisk, at det er svært for os at vælge de ti sange ud, siger Jan Lagermand Lundme og tilføjer:

- Jeg er ekstremt taknemmelig over, at der er så mange dygtige sangskrivere, som bliver ved med at sende deres sange ind til os, og som virkelig har taget opgaven meget alvorligt i år. Det bliver ti superfede sange, vi kommer til at opleve på scenen i Aalborg.

Det er i femte gang, at Gigantium i den nordjyske hovedstad danner rammen om Dansk Melodi Grand Prix. Senest var i 2015, hvor Anti Social Media løb med sejren med nummeret 'The Way You Are'.

I øvrigt; billetterne til børnenes MGP 2018 går i salg fra torsdag den 2. november klokken 12 - og de koster det samme som billetterne til de voksnes musikfest.