Sådan bliver Grand Prix-kjolerne: Du bliver blændet af perler og pailetter

Årets Grand Prix-værtinder bliver både sexede og elegante. Læs mere om hvilke kjoler de skal have på.

Louise Wolff skal forsøge at overgå sin populære kjole fra sidste år. I år står Lise Rønne og Sofie Lassen-Kahlke ved hendes side i stedet for Emil Thorup. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © DR)

Når du tænder for dit tv lørdag aften 26. januar, er det måske en god ide at have et par solbriller liggende fremme. Dine øjne vil nemlig blive badet i et orgie af glitter, når de tre værtinder Lise Rønne, Louise Wolff og Sofie Lassen-Kahlke træder ind på scenen.

- Det bliver Grand Prix med Grand Prix på, siger kostumier Stine Thanning, der er ansvarlig for de tre værtinders kjoler på den store aften.

Kjolerne skal funkle

- Den står på masser af perler og pailetter. Det handler om at få lyset til at ramme kjolerne, så de funkler. Og i år, hvor der er hele tre kvinder på scenen, bliver der altså gang i den, siger hun.

Som kostumier er det da også helt særligt pludselig at skulle klæde tre kvinder, og ikke som tidligere en mand og en kvinde.

- Kjolerne skal gerne supplere hinanden, men samtidig uden at være for ens. Derfor har vi i år besluttet at lade den samme designer stå for alle tre kjoler, siger Stine Thanning.

Og valget er faldet på designeren Jesper Høvring, som er kendt for at skabe kjoler til Kronprinsesse Mary, og som heller ikke er helt ukendt i Grand Prix-sammenhæng.

En fræk overraskelse venter

- Jesper stod bag Louise Wolffs sølvkjole fra sidste år, som alle jo virkelig var vilde med. Vi har da også snakket om, at hun bare kunne genbruge kjolen i år, men hun får en ny, så hun passer sammen med de to andre piger, siger hun.

Stine Thanning lover, at kjolerne kommer til at byde på det hele; lange slidser, dybe udskæringer, og så bliver de både elegante og sexede på en gang. Og så bliver det til mere end én kjole til Louise, Lise og Sofie.

- Der kommer en rigtig fræk overraskelse, siger Stine Thanning hemmelighedsfuldt.

Nej til bodypaint

Stine Thanning står sammen med sine kolleger også for at koordinere de ti artisters tøj. Mange af dem kommer dog med deres egne forslag.

- For os handler det om at sikre, at der en rød tråd igennem showet. Der var en deltager, der nærmest kun ville være iført bodypaint, men der måtte vi altså sige nej, griner hun.

Hvem af de tre værtinder, der får den længste slids, hvad overraskelsen består i - og om der bliver ren bodypaint eller ej, finder vi ud af 26. januar, når DR1 sender Dansk Melodi Grand Prix fra BOXEN i Herning.