Sandra 'Angels to My Battlefield'

Sandra synger sang nummer 5, 'Angels to My Battlefield', i Dansk Melodi Grand Prix 2018. Mød Sandra her.

Hun er et spritnyt navn på den danske musikscene, og talentet er ikke til at tage fejl af.

20-årige Sandra Hilal fra Brønshøj er i den grad klar til at vise Danmark, hvad hun kan.

Til daglig hjælper Sandra til på en produktionsskole, men det er musikken, der fylder mest i hendes liv. Hun har nemlig sunget og spillet guitar, siden hun var helt ung, og hun har blandt andet uploadet flere covernumre på YouTube.

Det var da også her, at sangskriveren og produceren Lars 'Chief 1' Pedersen opdagede hende for et par år tilbage.

De to har været i kontakt lige siden, og nu kulminerer deres samarbejde foreløbig med den sang, Sandra skal synge på scenen i Gigantium i Aalborg, 'Angels to My Battlefield'.

- Det er en sindssyg fed mulighed, jeg har fået for at præsentere mig selv og min musik for danskerne, og jeg glæder mig helt vildt. Forhåbentlig kommer de til at kunne mærke min optræden og tage sangens budskab til sig, siger Sandra.

Tredobbelt Grand Prix-vinder som afsender

Ud over Sandra selv og altså Lars 'Chief 1' Pedersen står også Ronny Vidar Svendsen, Anne Judith Stokke Wik og Nermin Harambasic som afsendere på 'Angels to My Battlefield'.

Chief 1 slog igennem lydmuren som en del af rapgruppen Rockers By Choice og har de seneste tre årtier arbejdet sammen med en perlerække af de største musikere herhjemme.

Som sangskriver har han deltaget i Dansk Melodi Grand Prix fire gange tidligere – og vundet tre af gangene. I 1997 vandt Kølig Kaj med 'Stemmen i mit liv', i 2012 sang Soluna Samay sig til tops med 'Should've Known Better', og i 2015 var det så Anti Social Media, der løb med sejren med nummeret 'The Way You Are'.

Ronny Vidar Svendsen, Anne Judith Stokke Wik og Nermin Harambasic er alle en del af det populære norske sangskriver- og produktionsselskab Dsign Music. Tilsammen har de tre skrevet et utal af hits til stjerner som Kylie Minogue, Blue, Girls' Generation og danske Nabiha.

Holdet fra Dsign Music står sammen med Lars 'Chief 1' Pedersen bag Ricky Martins seneste kæmpehit 'Vente Pa' Ca' fra 2016. Nummeret toppede hitlisterne i adskillige sydamerikanske lande, solgte firdobbelt platin i Spanien og blev desuden nomineret til to priser ved sidste års Latin Grammy Awards.

Personlig og rørende

Bidragsproducer på Dansk Melodi Grand Prix 2018, Mads Enggaard, siger følgende om 'Angels to My Battlefield'.

- 'Angels to My Battlefield' er Sandras fortælling om en forbindelse til en anden verden, til mennesker vi holder af og har mistet, men som vi stadig har brug for. Det er en personlig og rørende bøn om, at vores fortid må give os styrke og hjælp til at se de udfordringer, vi møder, i øjnene.

- Sandra er helt sin egen og har igennem hele sit liv været drevet af et behov for at udtrykke sig gennem musikken, og hun viser os med 'Angels to My Battlefield', at hun er en moden og helstøbt artist i en meget ung alder.