Sang 01: Sara Sukurani - Love Me Love Me

Hun er endnu et ubeskrevet blad herhjemme, men har allerede udgivet musik i 19 lande i Mellemøsten. Snart vil danskerne også have lært navnet: Sara Sukurani. Hun stiller op i Grand Prix med ’Love Me Love Me’.

Selv om Sara Sukurani næppe er kendt i den brede, danske offentlighed, ændrer det ikke på, at hendes navn med garanti vækker betydelig genklang i Mellemøsten.

Hun er nemlig kvinden bag sangen ’Bodi Bodi’, der udkom i hele 19 lande i regionen for et par år siden. Den blev også nomineret til en Danish Music Award.

Nu bryder hun snart igennem lydmuren her til lands. Sara Sukurani deltager nemlig i Melodi Grand Prix 2015 med ’Love Me Love Me’:

- Der er lidt Bollywood-stil over min sang. Den udstråler kærlighed og glæde - og det kommer man også til at kunne se på sceneshowet, lover Sara Sukurani, der er ellevild over at skulle være med i Grand Prix:

- Det her er min drøm – at være med i det her show!

Håber at kunne gøre en forskel

Det er noget af et nybrud i dansk Grand Prix, at der er en decideret Bollywood-sang med i finalefeltet, og Sara håber at kunne gøre en positiv forskel med sine etnisk inspirerede toner:

- Det kunne være fedt, hvis jeg kan være med til at bidrage til noget positivt herhjemme i Danmark for danskere med anden etnisk baggrund og være med til at skabe lidt mere samhørighed og fælleskab gennem musikken.

Om sangskriverne

’Love Me Love Me’ er skrevet af Robert Uhlmann, Arash Labaf, Alexander Papaconstantinou og Sara selv.

Uhlmann har tidligere skrevet for blandt andet Dr. Alban og Basshunter, mens Papaconstantinou og Labaf kan skrive flere succesfulde Eurovision-sange på deres musikalske cv; eksempelvis Grækenlands ’Die for You’ (2001), Aserbajdsjans ’Always’ (2009) og Cyperns ’La La Love’ fra 2012.

Facebook
Twitter