Sang 02: Tina & René - Mi Amore

Tina & René satser benhårdt på at stå øverst på sejrsskamlen til Melodi Grand Prix, og det er da også et internationalt vinderhold, der har skrevet powerballaden ’Mi Amore’.

Danmark har traditionelt set haft stor succes i Det Internationale Melodi Grand Prix, når vi stiller op med duetter.

Grethe og Jørgen Ingmann vandt Eurovision i 1963. Brødrene Olsen gjorde det samme i 2000. Og måske Tina & René gentager succesen for Danmark med powerballaden ’Mi Amore’, når vi skal finde en ny, international vinder i Wien til maj?

Motivationen for at være med i Melodi Grand Prix 2015 er i hvert fald klokkeklar:

- Jeg tror på, at sangen kan gå hele vejen; ellers ville jeg ikke være her, lyder det fra duoens kvindelige halvdel, Tina Stachowiak.

Og hendes mandlige modstykke, René Machon, stemmer i:

- ’Mi Amore’ har det dér lille ekstra.

René har udgivet albummet ’Puls’, og så har han turneret land og rige rundt med et af Danmarks populæreste coverbands, Cruise, hvor han selv er frontmand.

”Det bliver stort og voluminøst”

Nu gælder det imidlertid Melodi Grand Prix 2015. Og der bliver noget at glæde sig til, lover Tina:

- Det bliver stort og voluminøst! ’Mi Amore’ er en klassisk Melodi Grand Prix-sang, bare anno 2015 og med et moderne twist. Det er et rigtig godt hold, vi har bag os.

Om sangskriverne

Og holdet, der står bag ’Mi Amore’ er da også utrolig erfarent.

Sangen er nemlig skrevet af de to svenskere Thomas G:son og Henrik Sethsson. Det var også de to herrer, der i 2010 stod bag ’In a Moment Like This’, der sikrede Danmark en flot 4. plads i Det Internationale Melodi Grand Prix. Og så har G:son – blandt meget andet – også været med til at skrive Eurovision-vinderen fra 2012, Loreens ’Euphoria’.

Facebook
Twitter