Sang 04: Cecilie Alexandra - Hotel A

18-årige Cecilie Alexandra debuterer i Melodi Grand Prix til lyden af harmonika, når hun skal fremføre den svenskskrevne ’Hotel A’.

Selv om Cecilie Alexandra bare er 18 år, har hun allerede musikalsk erfaring fra næsten et årti med i sin bagage. Hun blev opdaget af DJ og producer Kenneth Bager, da hun var blot 10 år gammel og sang i Hellerup Skoles kor.

Nu debuterer hun i Melodi Grand Prix 2015:

- Jeg har altid drømt om at have fine kjoler på og synge en flot sang. Det er jeg så heldig at få lov til i år, og jeg håber, at Melodi Grand Prix kan medvirke til, at min musikrejse kan fortsætte.

”Sin helt egen lyd”

Cecilie Alexandras musikalske rejse har indtil nu både indbefattet masser af klaverspil og sang; hun har været med i teaterforestillinger og også optrådt til Sound of Copenhagen i DR Koncerthuset.

Til Melodi Grand Prix skal Cecilie Alexandra synge ’Hotel A’, der ifølge hende selv er en popsang med ”sin helt egen lyd”:

- ’Hotel A’ spreder glæde og gør én i godt humør. Man får lyst til at nynne og danse lidt, og så handler den om den første forelskelse, som alle jo kan forholde sig til.

Om sangskriverne

’Hotel A’ er skrevet af et erfarent svensk sangskriverteam bestående af Bobby Ljunggren, Marcos Ubeda og Kristian Lagerström.

De har blandt andet skrevet musik til svenske superstjerner som Sanna Nielsen og Carola, mens Marcos Ubeda også var med til at skrive Eurovision-vinderen fra 1999, Charlotte Nilssons ’Take Me to Your Heaven’.

Facebook
Twitter