Sang 05: Andy Roda - Love is Love

Grand Prix’et er ikke fremmed for Andy Roda. Sidste år var han med som en del af Basims kor, men nu står han på egne ben med ’Love is Love’.

Andy Roda har været en fast bestanddel af den danske musikscene i mere end et årti.

Debutpladen ’Dish’ udkom i 1999, og siden har han både lagt stemme til flere Safri Duo-hits, været korsanger for Thomas Helmig og sidste år var han en essentiel del af Danmarks sceneshow, da han var med som korsanger på Basims hold til både dansk og internationalt Grand Prix.

Nu står den dansk-filippinske sanger på egne ben, når han deltager i Melodi Grand Prix 2015 med ’Love is Love’:

- ’Love is Love’ er en slagsang om kærlighed. Alting i universet har en frekvens, og af dem alle har kærligheden den højeste. Det er den ting, vi alle er lavet af og derfor forbundet til. ’Love Is Love’ er skabt ud fra denne tilgang.

Var kor på seks ud af ti bidrag sidste år

Sidste år var Andy kor på hele seks ud af ti bidrag i det danske Melodi Grand Prix, så han ved, hvad der kræves, når man er med i konkurrencen.

Og han gør i det hele taget alt, hvad han kan, for at udleve sit højeste potentiale:

- Jeg tror, det er livets mening at få det bedste ud af, hvad man er blevet givet, samtidig med at man inspirerer andre til at udleve deres potentiale.

Om sangskriverne

’Love is Love’ er skrevet af Andy selv i samarbejde med Maria H. Jensen.

Maria H. Jensen blev i sin tid opdaget af den tidligere X Factor-dommer Soulshock fra den berømte producerduo Soulshock & Karlin. Hun har både udgivet sine egne sange og skrevet for andre sangere.

Facebook
Twitter