Sang 06: Julie Bjerre - Tæt på mine drømme

I 2013 vandt hun Mentor. Nu satser Julie Bjerre på at vinde Melodi Grand Prix med ’Tæt på mine drømme’. Og hun har et stærkt hold af sangskrivere bag sig.

På trods af sin unge alder er 16-årige Julie Bjerre en erfaren kvinde udi musikkens verden. Hun har nemlig sunget, siden hun var blot 3 år gammel.

Nu stiller hun op i Melodi Grand Prix 2015 med ’Tæt på mine drømme’.

- ’Tæt på mine drømme’ er en uptempo-popsang med lidt inspiration fra de store danske 1980’er-sange. Den er skrevet af et fantastisk stærkt og erfarent sangskriverteam, og har et budskab som alle kan relatere til, fortæller Julie Bjerre til dr.dk/grandprix.

Vandt Mentor i 2013

Når Julie går på scenen i Aalborg 7. februar, bliver det langt fra første gang, at hun toner frem på skærmen foran millioner af tv-seere.

Hun vandt nemlig DR-programmet Mentor i efteråret 2013.

Og hun er også klar til at vinde Melodi Grand Prix 2015:

- Drømmen er selvfølgelig at vinde Grand Prix’et. På længere sigt er min drøm at kunne leve af musikken og at ramme mennesker med min stemme og mine tekster.

Om sangskriverne

Julie har ret, når hun siger, at ’Tæt på mine drømme’ er skrevet af et yderst erfarent sangskriverteam.

Sangen er nemlig skrevet af ingen ringere end Jakob Glæsner, Maia Daniella Andersen og Lise Cabble.

Maia Daniella Andersen har blandt andet skrevet singlen ’Løber i stiletter’ til Jasmin, mens Jakob og Lise sammen har skrevet ’New Tomorrow’, der vandt Melodi Grand Prix i 2011. Lise er desuden kvinden bag den både danske og internationale vinder ’Only Teardrops’ fra 2013.

Facebook
Twitter