Sang 07: Anti Social Media - The Way You Are

Når drengegruppen Anti Social Media debuterer i Melodi Grand Prix, har de et stærkt hold bag sig. ’The Way You Are’ er nemlig skrevet af Remee og Chief 1 - der vandt konkurrencen i 2012.

Du kan lige så godt nu lære dig navnene Philip, Nikolaj, David og Emil. Til sammen former de fire gutter nemlig gruppen Anti Social Media, der debuterer i Melodi Grand Prix, når de går på scenen i Gigantium 7. februar.

Og det gør de med en rigtig ørehængersang, nemlig den Beatles-inspirerede ’The Way You Are’:

- Det er en livsglad sang med en fed energi, der gør én glad i låget. Den kan nok bedst beskrives som en 1960’er-inspireret sommerpop-sang, fortæller 19-årige Philip, der er forsanger i gruppen.

”Grand Prix er unikt”

Hver for sig har drengene spillet masser af musik, inden de dannede Anti Social Media. Her er Philip forsanger, og Nikolaj spiller guitar, mens David klarer bassen, og Emil tager sig af trommerne.

Nu gælder det Melodi Grand Prix; men hvad får egentlig fire unge gutter til at satse på en snart 60 år gammel musikkonkurrence?

- Der er et eller andet helt unikt over Melodi Grand Prix, som ikke findes i andre sammenhænge. Her får man muligheden for at ”stjæle” tre minutter af næsten 2 millioner danskeres tid, hvor alt opmærksomheden er på den ene sang, man tager med. Det er præcis denne egenskab, vi er vilde med - hvor er det ellers muligt, spørger bandet retorisk.

Remee og Chief 1 har skrevet sangen

Mens Philip, Nikolaj, David og Emil altså er novicer i Grand Prix-sammenhæng, så har deres sangskrivere til gengæld masser erfaring udi kunsten at skrive en Grand Prix-vinder.

’The Way You Are’ er nemlig skrevet af ingen ringere end Lars ”Chief 1” Pedersen og Remee. De var – blandt meget andet – også bagmændene bag vinderen fra 2012, Soluna Samays ’Should’ve Known Better’.

Facebook
Twitter