Sang 08: Anne Gadegaard - Suitcase

Efter enorm succes i børnenes MGP træder Anne Gadegaard for alvor ind i de voksnes rækker, når hun debuterer i Melodi Grand Prix 2015 med popnummeret ’Suitcase’.

Anne Gadegaard kom med ét på alles læber, da hun i 2003 - i en alder af bare 11 år - vandt børnenes MGP med sangen ’Arabiens drøm’.

I kølvandet på den enorme Grand Prix-succes udgav hun i perioden 2003-2006 hele 5 albummer, og har solgt i omegnen af 200.000 plader – et salgstal, de største danske popstjerner bare kan drømme om.

I perioden 2006-2013 har Anne holdt pause fra musikken, men nu er hun tilbage som debutant i ”de voksnes” Grand Prix med sangen ’Suitcase’.

- Jeg var jo med i børnenes MGP, hvilket var helt fantastisk! Jeg kan kun håbe, at denne her omgang bliver lige så sjov. Jeg elsker, hvordan Melodi Grand Prix kan samle familier, og jeg glæder mig over at have fået chancen for at formidle min sang til så mange mennesker.

Rendyrket popsang

’Suitcase’ er en rendyrket popsang, der med Annes ord handler om, at intet er uopnåeligt.

En sejr i Melodi Grand Prix 2015 synes da heller ikke uopnåelig; Anne ved i hvert fald, hvad der kræves for at vinde. Det er dog slet ikke chancen for at gafle endnu en Grand Prix-sejr, der har fået hende til at stille op:

- For mig handler det ikke så meget om at vinde. Det handler om, at folk får lov til at høre min musik.

Om sangskriverne

’Suitcase’ er skrevet af Magnus Funemyr og Micky Skeel.

Magnus Funemyr har blandt andet skrevet titelsangen til 2900 Happiness, mens Micky Skeel er kendt for sin medvirken i film som ’Remix’ og ’Den skaldede frisør’ – og så er han også Anne Gadegaards kæreste.

Facebook
Twitter