Sang 10: World of Girls - Summer Without You

René Difs pigegruppe debuterer i Melodi Grand Prix med en glad popsang, der med pigernes egne ord har gode chancer, fordi den ”sidder fast første gang man hører den”.

Over 500 mødte op, da René Dif fra Aqua i foråret 2014 afholdt auditions med det formål at skabe Danmarks svar på Spice Girls. Nu står 4 piger tilbage: Nina, Mette, Camilla og Ivy udgør tilsammen World of Girls.

Gruppen udgav singlen ’Weekend Girl’ i efteråret, og nu er de klar med opfølgeren. Den hedder ’Summer Without You’ og skal være med i Melodi Grand Prix 2015.

- Vi har gode vinderchancer, fordi vi har en virkelig glad popsang. En utrolig velkomponeret sang, der bruger alle de gode Grand Prix-tricks. Det er en sang, der sidder fast første gang man hører den, mener Nina fra gruppen.

Masser af erfaring

Selv om World of Girls debuterer i Melodi Grand Prix, når de indtager Gigantiums scene i Aalborg 7. februar, har flere af pigerne i gruppen alligevel en god portion Grand Prix-erfaring med i bagagen.

Både Nina og Camilla har nemlig tidligere deltaget i børnenes MGP; Nina i 2011, Camilla i både 2003 og 2005.

Gruppens sidste to medlemmer, Mette og Ivy, ligger dog heller ikke på den lade side, når det kommer til at levere et godt show: De er uddannet fra henholdsvis Det Kongelige Teaters Balletskole i Holstebro og Køge Talentakademi.

- Vi giver den gas på en scene og brænder for det, vi laver, slutter Mette.

Om sangskriverne

’Summer Without You’ er skrevet af Martin Fliegenschmidt, Rune Braager og Daniel Calvin.

Fliegenschmidt har blandt andet skrevet sange til Jennifer Braun, mens Daniel Calvin har skrevet for TooManyLeftHands.

Rune Braager er en garvet Grand Prix-sangskriver, der står bag numre til både Sukkerchok (der deltog i Grand Prix 2009 og 2010) og Louise Dubiel (deltog i 2013). Herudover har han også skrevet for rock mama’en Sanne Salomonsen og Joey Moe.

Facebook
Twitter