Se de første billeder: Eurovision-scenen er en diamant

Ligesom årets logo er Grand Prix-scenen formet som en diamant.

(Foto: Kasper Madsbøll Christensen © DR)

- Diamant-formet? No surprise, men det ser sgu spændende ud!

Sådan lyder den første reaktion på Facebook, efter DRs showchef Jan Lagermand Lundme lørdag afslørede de første glimt af scenen til Eurovision Song Contest i maj.

Det skete i Amsterdam, hvor 25 af årets deltagere er samlet til en koncert for Eurovision-fans. Og mobilfotos af scenen blev straks spredt på sociale medier.

- Vi har prøvet på at få det hele til at hænge sammen: Scenen, det grafiske udtryk og vores slogan #JoinUs. Og det er lykkedes, hvis det første folk siger er, at det ligner en diamant, siger en tilfreds showchef.

En magisk scene

Diamantformen er tydelig på det ene billede, Lundme viste, som viser en åben, kantet scene badet i blåhvidt lys - i stil med #JoinUs-logoet, som DR offentliggjorde i efteråret. På det næste billede tager scenen sig helt anderledes og mere lukket ud.

- Det er et godt billede, at scenen både kan være meget åben og mere lukket, siger showchefen.

Et af de første billeder af Eurovision-scenen. (© Foto fra Twitter)

- Den kommer til at kunne gøre noget, det bliver meget magisk. Jeg kan ikke rigtig sige mere, lyder det hemmelighedsfuldt.

"Wow"

Det er ikke noget tilfælde, at det er til en fest for Grand Prix-fans, at DR har valgt at vise de første billeder af scenen.

- Fansene er en stor del af det her. Uden dem, ingen Eurovision Song Contest. Hvis vi ikke giver dem noget, kan vi ikke forvente, folk vil 'joine' os, siger Jan Lagermand Lundme med henvisning til årets slogan.

Eurovision-scenen badet i lys. (© Foto fra Twitter)

Og reaktionen fra fansene var begejstret.

- Det, vi gerne vil, er at skabe en nysgerrighed omkring showet til maj. Og de sagde "wow" og klappede af scenen, selvom det bare var to hurtige billeder.

Prøverne på scenen starter på torsdag

I B&W Hallerne er scenen ved at være bygget færdig, fortæller Lundme, der allerede har skiftet storrumskontoret i DR Byen ud med en skurvogn på Refshaleøen.

- Vi er rigtig langt. Diamanten står der, og nu mangler der bare nogle detaljer, siger han.

- Den skal være færdig på torsdag, hvor vi har de første tekniske prøver.

Facebook
Twitter