Sexminister og skærmdronning leder Grand Prix

Emil Thorup og Louise Wolff viser nye sider af deres tv-talent, når de skal præsentere Dansk Melodi Grand Prix til januar.

Han diskuterer sex og kærlighed på DR Mama. Hun interviewer døgnets hovedpersoner på DR1. Sammen skal Emil Thorup og Louise Wolff nu stå i spidsen for Dansk Melodi Grand Prix 2012. Og det bliver en helt nye rolle for dem begge, siger de til dr.dk/grandprix.

- I Aftenshowet har jeg jo ikke så tit pailletter på og knap så højt hår. Men glæde og fest - det er noget, der ligger mit hjerte nær, siger Louise Wolff.

- Louise er en super dygtig vært, og hun hviler meget i sig selv og er rolig og smilende og elskelig. Så det er fint parret med mig, der er lidt mere sær og godt kan tænke mig at være sjov en gang i mellem. Vi trækker hinanden i den rigtige retning og ender et perfekt midterpunkt, lover Emil Thorup, der er kendt som vært på Sexministeriet.

Sjældent god kemiEfter Grand Prix-værten gennem tre sæsoner, Felix Smith, i efteråret skiftede til TV2, har DR været gennem mange nye ansigter og konstellationer for at finde det helt rigtige værtspar til foråets store show.

Men da DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, så Louise og Emil til en test, var han ikke et sekund i tvivl, siger han.

- Deres samspil var næsten magisk. De har en sjældent god kemi, som gør dem skønne og sjove sammen. Jeg tør godt garantere en sjov aften for hele familien i Louise og Emils dejlige selskab og med en masse ørehængere, hvoraf én skal sikre os sejren i Aserbajdsjan, lyder det fra Grand Prix-bossen.

Emils drøm går i opfyldelseEmil Thorup er et nyt ansigt på DR1. Han dukkede første gang op på skærmen som assistent for Casper Christensen i talkshowet Aloha! på TV2, siden har han lavet "radio i røvhøjde", som det hed, på P5000, og i dag bestyrer han både Sexministeriet og Go'eftermiddagshowet på DR Mama.

- Jeg er både kold og varm på samme tid. Kold fordi jeg aldrig tidligere har været vært ved så stor en begivenhed. Og varm fordi det er en drøm, der går i opfyldelse, siger Emil Thorup.

- Musik fylder utrolig meget i mit liv, og det skal ikke være en hemmelighed, at jeg elsker glitter og glamour. Og så er jeg så helt enorm tryg over at have Louise ved min side.

Solisterne afsløres 5. januarLouise Wolff er den erfarne tv-vært, som de seneste år har lavet både Aftenshowet og Sporløs på DR1. Hun har også udfoldet sig på radioen, hvor P3s lyttere nød godt af hendes stemme på blandt andet Go' Morgen P3.

- Melodi Grand Prix har de seneste år fået et gevaldigt løft, og jeg glæder mig enormt til at være med på holdet. Emil og jeg har allerede en fest, hver gang vi ses. Det håber jeg kan smitte af på publikum og seerne, når det gigantiske show finder sted til januar, siger Louise Wolff.

DR har nu fundet sangene til Dansk Melodi Grand Prix og er ved at få de sidste solisterne på plads. Hvem de er afsløres på et pressemøde 5. januar. Selve det store show sendes direkte fra Gigantium i Aalborg lørdag 21. januar.Se interview med Emil Thorup og Louise Wolff her på siden.

  • Her er de: Værterne for Dansk Melodi Grand Prix 2012! (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © DR)
  • I kælderen under DR Byen er den hemmelige fotosession i gang. (Foto: Søren Bygbjerg © DR)
  • Emil Thorup er kendt som vært på 'Sexministeriet' og 'Go'eftermiddagshowet' på DRs nye ungdomskanal, DR Mama. (Foto: Søren Bygbjerg © DR)
  • De sidste detaljer tjekkes af stylisten, for både tøj og hår skal sidde helt perfekt. (Foto: Søren Bygbjerg © DR)
  • - Melodi Grand Prix er en kæmpe folkefest. Og personligt har jeg set det, siden jeg var helt lille, siger Louise Wolff. (Foto: Søren Bygbjerg © DR)
  • - Emil er pisseskæg! Han er to meter fest pakket i jakkesæt. Og jeg tror, man får en fest bare ved at være sammen med ham, siger Louise. (Foto: Søren Bygbjerg © DR)
  • Resten af holdet skal også lige have et billede med. (Foto: Søren Bygbjerg © DR)
  • Man har næppe set to værter, der klæder hinanden så godt i Dansk Melodi Grand Prix siden Felix Smith og Birthe Kjær i 2009. (Foto: Søren Bygbjerg © DR)
1 / 8
Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk