Silas bekræfter: - Jeg ER med i Melodi Grand Prix

Vild med dans-stjernen Silas Holst bekræfter rygtet: - Det bliver en kæmpe oplevelse at få lov at lave Grand Prix, siger han forud for popbraget i Aalborg 6. februar.

Silas Holst har været godt forsidestof i aviser og ugeblade, siden han i 2008 første gang var med i Vild med dans på TV2. Så da Billedbladet i sidste uge bragte rygtet om, at den 26-årige danser skal være med i Dansk Melodi Grand Prix til februar, bredte det sig som en løbeild til andre danske medier, selvom hverken Silas selv eller DR kunne bekræfte det.

Men det kan de nu, hvor alle årets Grand Prix-solister er blevet offentliggjort.

- Dansk Melodi Grand Prix er en kæmpe fest med masser af energi, som gør en masse mennesker glade. Så det at deltage er super fedt, siger Silas til dr.dk/grandprix.

- Det bliver en kæmpe oplevelse i sig selv at få lov at lave Grand Prix. Det er aldrig noget, jeg havde regnet med før, at jeg skulle komme til at lave Grand Prix. Men nu hvor muligheden er der, så glæder jeg mig som en sindssyg.

Ingen munter popsangSilas skal synge duetten 'Come Come Run Away' sammen med forsangeren fra bandet The Kat, Katrine Thisted. Sangen er skrevet af de to Grand Prix-veteraner, Lise Cabble ('Fra Mols til Skagen' m.fl.) og Simon Munk ('Drama Queen' m.fl.), og de er mere end tilfredse med de to solister, som skal synge deres sang.

- Det synes jeg er helt fantastisk! Brikkerne er faldet meget let på plads. Jeg har det hele tiden sådan, at jeg tænker: Hvornår kommer problemet? For det er gået så let, at det næsten er helt skræmmende, siger Lise Cabble til dr.dk/grandprix.

'Come Come Run Away' er ikke nogen typisk Grand Prix-sang, siger Silas. - Det er ikke en munter popsang, det er en fighter-sang. Romeo og Julie eller Bonnie & Clyde. Two against the world!

"Vi kommer til at gøre det skidegodt"2010 kommer til at stå i Grand prix'ets tegn for Silas, for han har også fået et stor rolle i ABBA-musicalen 'Mamma Mia', som har dansk premiere i Tivoli til oktober. Og Melodi Grand Prix har da også været en del af Silas liv, næsten af længe han kan huske.

- Jeg kan huske, da Anne Herdorf vandt i slutningen af 80'erne, jeg har ikke været ret gammel. Jeg kan ikke huske hele Grand Prix'et, men jeg kan huske, da de kom ind med en kasse med konfetti i, tog en bordtennisbold frem med hendes navn og råbte hende op som vinder. Jeg har været fire! Jeg har ingen idé om, hvorfor jeg lige kan huske det, men det kan jeg altså.

I Dansk Melodi Grand Prix, som finder sted 6. februar i Gigantium i Aalborg, er Silas og Kat oppe mod kendte navne som Bryan Rice, Kaya Brüel og Sukkerchok, men Silas vurderer, at de har gode chancer for at tage sejren og få det ærefulde hverv at repræsentere Danmark i Eurovision Song Contest i Oslo til maj.

- Vi kommer til at gøre det skidegodt! Vi er begge to meget indstillet på, at vi skal fyre den af og lave det fede show. Og det er en stærk sang, den er pissefed.

Klik dig videre og læse mere om alle de andre deltagere, som er med i Dansk Melodi Grand Prix 2010. Billetsalget til showet i Aalborg er i gang på billetnet.dk.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk