Simone Emilie 'Anywhere'

Simone Emilie synger sang nummer 1, 'Anywhere', i Dansk Melodi Grand Prix 2019. Mød Simone Emilie her.

(Foto: © Agnete Schlichtkrull, dr)

Hun har elsket at optræde, siden hun var helt lille - og har faktisk allerede gjort det over store dele af verden.

Men det bliver alligevel en helt speciel oplevelse for 23-årige Simone Emilie Holm, der som artist kalder sig Simone Emilie, når hun åbner Dansk Melodi Grand Prix 2019 med sang nummer 1, 'Anywhere'.

Simone Emilie er født og opvokset på Vesterbro i København og bor i dag på Frederiksberg, hvor hun studerer international business på Copenhagen Business School. Der er nemlig to ting, der er særligt vigtige i Simone Emilies liv; hendes studie og musikken.

Parallelt med CBS-nørderiet har hun gang i en masse forskellige musikalske projekter, og hun har da også en del erfaring at trække på.

I sin gymnasietid på Sankt Annæ Gymnasium turnerede hun i blandt andet Singapore, USA og Spanien som sopransolist med skolens pigekor, ligesom hun gennem årene også har optrådt i forskellige bandkonstellationer og solo med sin egen musik.

Det er dog med Grand Prix-sangen 'Anywhere', hun føler, hun har fundet sin lyd.

- 'Anywhere' er en meget ærlig sang, der emmer af både længsel og håb, og som har en rigtig fin renhed, som jeg holder meget af. Den begynder i det stille og sårbare og ender så ud i et kæmpe brag. Sangen har lidt af alle elementer, og jeg er virkelig glad for den, siger Simone Emilie.

Lyt til 'Anywhere' her.