Simone: - Jeg tager det som et skulderklap!

Mange spår den tidligere 'Scenen er din'-vinder som vinder af lørdagens Melodi Grand Prix, men selv er hun ikke så sikker. - Vi er alle sammen på lige fod, siger hun.

Mange spår den tidligere 'Scenen er din'-vinder, Simone, som vinder af lørdagens Melodi Grand Prix. Selv er hun dog ikke så sikker.

- Jeg har ingen anelse om, hvordan jeg står i forhold til de andre. Jeg har ikke hørt deres sange endnu, men vi er alle sammen på lige fod. Så jeg må bare se, hvordan det går, siger hun beskedent, da dr.dk/grandprix møder hende under prøverne i DR Byen ugen inden Dansk Melodi Grand Prix, hvor hun skal optræde med balladen 'How Will I Know'.

At nogle bookmakere har udnævnt hende til favorit, tager hun selv meget roligt.

- Jeg tager det ikke rigtig som et pres, men mere som et skulderklap. Jeg er ikke med for at vinde, men bare for at få en fantastisk oplevelse. Så jeg tager det som en positiv og dejlig ting, siger hun.

Grand Prix-prøver og køreprøve

Det er nogle travle dage, Simone har op til lørdagens store show i Aalborg.

- Der er en masse prøver og en masse interviews, og jeg ser frem mod en rigtig dejlig uge med en masse dejlige mennesker og fede oplevelser og en masser erfaringer, som jeg suger til mig, så meget jeg overhovedet kan, siger den altid positive Simone.

Selvom programmet er stramt, så har der dog også lige været tid til at fejre sin 18-års fødselsdag torsdag 28. januar.

- Ja, det havde jeg, det skulle jeg! Absolut! Jeg spiste med hele familien, og det var dejligt at kunne fejre mit kørekort samtidig. Det fik jeg nemlig også i går.

Se videointerviewet med Simone her på siden. Oplev hende og de ni andre solister i Dansk Melodi Grand Prix 2010 lørdag 6. februar kl. 20 på DR1.