Skandale i Grand Prix-finalen: Tilskuer løber på scenen og blotter bagdelen på live-tv

Lørdag aften skete der dét, der bare ikke må ske i et familieunderholdningsprogram.

Det skulle have været en rørende oplevelse, da vinderen af sidste års Eurovision Song Contest, Jamala, gik på scenen i finalen lørdag aften.

Men en tilskuer fik spoleret øjeblikket godt og grundigt, da han løb op på podiet, hvor sangerinden lige havde taget hul på sin optræden.

Først dansede han rundt om Jamala, og så begyndte han ellers at knappe op. Pludselig havde han smidt bukser og boksershorts - og så viste han ellers sin bare ende ud til de 100 millioner tv-seere af showet. Straks efter hev en sikkerhedsvagt ham dog resolut ned.

Spanien saboteret to gange i Eurovision

Manden var iført et australsk flag. Og to meget blege baller.

EBU kunne dog efter showet oplyse, at manden ikke er australier, men fra Ukraine og at han kom i politiets varetægt efter nøgenløbet.

Det er ikke første gang, at der løber tilskuere på scenen i Grand Prix. I 2010 var det den berygtede spanske Jimmy Jump, der løb på scenen under sit lands nummer. Han fik efterfølgende en bøde på 15.000 norske kroner for forseelsen.

Og tilbage i 1964 var den også gal, da Danmark var værter for Eurovision første gang. Her lykkedes det en aktivist at hoppe op på scenen med et skilt. "Boykot Franco og Salazar", stod der.

Noget tilsvarende politisk budskab var dog svært at aflæse ud af dette års nøgenstunt i Grand Prix-finalen.

FacebookTwitter