Skøre Grand Prix-tvillinger vinder igen i Irland

Sidste år fik de 12 points fra Danmark. Nu skal Jedward-tvillingerne for anden gang repræsentere Irland.

Fredag aften løb det irske Melodi Grand Prix af stablen, og showet bød ikke på synderligt meget extravaganza - lige bortset fra tvillingerne Jedward selvfølgelig. Danskerne gav sidste år 12 point de kække irske brødre John og Edward Grimes i Eurovision Song Contest, og nu er de tilbage med nummeret 'Waterline'.

- Det er to festlige drenge, som formår at levere et show. De har en god iørefaldende sang, og derfor vil den klare sig godt. Jeg er sikker på at Danmark og Irland vil tage hinanden i hånden og gå i finalen sammen, udtaler Grand Prix-ekspert Ole Tøpholm.

Danskerne vil have festDette års bidrag fra Jedward er igen et festligt et af slagsen. Og sådan et Grand Prix-nummer plejer at gå rent hjem hos det danske publikum.

- Danskerne vil gerne have fest, og det er det, Irland leverer, siger Ole Tøpholm til dr.dk/grandprix

Irland gav også Danmark toppoint til sidste års Eurovision Song Contest, og den situation kan tænkes at gentage sig i år.

- Den danske sang henvender sig meget til det irske publikum efter min vurdering, så der er mange point at hente der, siger Ole Tøpholm.

Følg Danmark og Irland i 1. semifinale 22. maj i Baku på DR1 og dr.dk/grandprix.

Med 114 points vandt Jedward suverænt det irske Grand Prix med sangen Waterline, som er skrevet af Nick Jarl. (Foto: Kyran O'Brien © KOBPIX)

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5328e609a11f9d0c6c2a7f08

Facebook
Twitter