Sølle 7 procent fra sejren: Julie & Nina skuffede og ærgerlige efter andenplads

Duoen Julie & Nina er skuffede over deres andenplads i lørdagens Grand Prix.

En andenplads.

Det blev slutresultatet for duoen Julie & Nina i lørdagens danske Melodi Grand Prix.

Og det var lige en placering lavere, end de havde håbet på.

- Vi er kede af det. Vi er stolte af at være nået så langt, men når man er nået så langt, vil man selvfølgelig gerne vinde, lød det fra en tydeligt skuffet Julie Berthelsen efter showet.

- Det er lidt en mærkelig følelse af tomhed. Hvorfor var det lige, at vi skulle være her? Der må være en eller anden form for mening med det, tilføjede den anden del af duoen, Nina Kreutzmann Jørgensen.

Duoen var af bookmakere og fans på forhånd blevet spået til at skulle blande sig i topstriden. Og selvom de var tæt på med 35 procent af stemmerne i finalen, så måtte de se sig slået af den 20-årige Leonora, der opnåede 42 procent af stemmerne.

Grønland kogte over

Både Julie Berthelsen og Nina Kreutzmann Jørgensen har rødder i Grønland, og deres Grand Prix-nummer handler om at nedbryde nogle af de fordomme, der hersker om landet.

Og trods skuffelsen over lørdagens resultat, så er duoen glade for, at de kom ud med deres budskab.

- Vi har virkelig haft mulighed for at snakke om det budskab og dét, det betyder for os, med rigtig mange mennesker. Det var vigtigt, sagde Julie Berthelsen.

Særligt opbakningen fra Grønland var da også med til at holde humøret højt hos de to sangerinder, trods den skuffende andenplads.

- Der har været rigtig god støtte derfra. Jeg tror, Grønland kogte helt over, da vi optrådte, sagde Julie Berthelsen med et grin.

Se Julie & Ninas optræden her:

Chokeret Sigmund rørt til tårer

Anderledes opløftet var stemningen hos aftenens tredjeplads, Sigmund.

X Factor-darlingen og sangen 'Say My Name' endte med at få 23 procent af stemmerne i finalen.

- Det er jo fucking ubeskriveligt altså, lød det fra en begejstret Sigmund efter showet.

Se Sigmunds reaktion efter resultatet her:

Op mod lørdagens finale var han ikke blevet spået mange vinderchancer, og nogle bookmakere spåede faktisk den unge sanger en sidsteplads.

Derfor var Sigmund da også selv noget overrasket over, at han endte i top tre.

- Det er jo sindssygt. Ærligt talt så havde jeg aldrig turde drømme om, at jeg kom i finalen, så jeg var fuldstændig blown away, da de sagde mit navn. Det viser bare, at Danmark elsker mig. Jeg var fuldkommen rørt til tårer.

Og vi har absolut ikke set det sidste til den ekstravagante sanger i Grand Prix-sammenhæng, lover han.

- Jeg prøver igen. Jeg melder mig til igen næste år, jeg er slet ikke færdig med Eurovision, det er det fedeste i hele verden. Vi skal bare lave en lidt bedre sang til næste år.

Se Sigmund på Grand Prix-scenen her:

Facebook
Twitter