Sofie Lassen-Kahlke uddeler Danmarks point til Eurovision

- Det er sindssygt hyggeligt at sidde der igen, siger skuespilleren, som er genvalgt som pointuddeler.

Sofie Lassen-Kahlke uddeler Danmarks point 10. maj. Det gjorde hun også sidste år, hvor danskerne belønnede norske Margaret Berger med de maksimale 12 point.

Sidste år gav hun 12 point og fingerkys til Norge. Og i næste uge får skuespiller og tv-vært Sofie Lassen-Kahlke igen æren af at uddele Danmarks point i Eurovision-finalen foran 180 millioner tv-seere.

- Jeg synes, det er vildt sjovt og glæder mig SÅ meget til at være med til den fantastiske fest og sidde og heppe med på Danmark, siger hun til dr.dk/grandprix.

- Det er jo en kæmpe fest, fordi det foregår her i Danmark!

Følger sejren til dørs

DR har genvalgt Sofie Lassen-Kahlke, fordi hun er en god repræsentant for Danmark, siger underholdningsredaktør Rasmus Ladefoged.

- Sofie gjorde det fremragende sidste år, og hun har en god tilknytning til Melodi Grand Prix, fordi hun var vært i 2013, siger Ladefoged.

- At være med til at give point sidste år var sindssyg sjovt, fordi jeg havde været vært, og Emmelie var favorit. Så vandt hun, og vi skal holde Eurovision i Danmark, og så er det sindssyg hyggeligt at sidde der igen.