Sofie uddeler Danmarks point: Behøver jeg stiletter?

Skuespillerinden og Grand Prix-værten Sofie Lassen-Kahlke får æren af at skulle uddele Danmarks point 18. maj.

(Foto: Agnete Schlichtkrull © DR)

Hun har været vært på børnenes MGP og Dansk Melodi Grand Prix, og nu kan Sofie Lassen-Kahlke snart skrive endnu en merit på sit Grand Prix-cv. Det er nemlig hende, der skal give Danmarks point foran hele Europa under finalen.

- Jeg har altid elsket Grand Prix og synes, det er vildt sjovt at skulle uddele point. Jeg håber, jeg ikke kommer til at tænke alt for meget over, hvor mange mennesker der ser det, siger hun til dr.dk/grandprix.

Forsøger sig måske på svensk

De seneste år har Sofies medværter fra årets danske Melodi Grand Prix i Herning, Lise Rønne og Louise Wolff, uddelt Danmarks point, og skuespillerinden har da også allerede fået et par tips fra sine forgængere.

- De siger, det går så stærkt, at man knap når at åbne munden, før man skal sige farvel igen. Måske jeg smider et par svenske ord ind, nu Grand Prix'et foregår i Sverige. Men det bliver ikke de lange gloser - jeg vil jo nødig klokke i det, siger hun.

Selvom Sofie altså kun har få sekunder foran de 125 millioner af tv-seere, der spændt følger med i afstemningen, har hun tænkt sig at tage sig stanglækker ud.

- Jeg har endnu ikke fundet ud af, hvad jeg skal have på. Men jeg behøver vel ikke tage stiletterne på, vel?, griner hun.

Tror på Emmelie

Mens Sofie af gode grunde ikke kan give Emmelie de Forest point, tror hun på, at rigtig mange andre lande kommer til at belønne den danske forhåndsfavorit.

- Emmelie er supercharmerende og meget anderledes end det, man ellers ser i Melodi Grand Prix. Desuden synes jeg, der er noget meget unikt over 'Only Teardrops'. Den er skøn, original og meget international, og jeg spår den en virkelig god chance.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter