Sang 2: Simone - Heart Shaped Hole

Simone vender for tredje gang tilbage til den glitrende scene, når hun er med i Melodi Grand Prix 2016.

I år stiller Simone for tredje gang op i det danske Melodi Grand Prix med nummeret ‘Heart Shaped Hole’.

Som 12-årig blev hun landskendt, da hun vandt underholdningsprogrammet ’Scenen er din’, og sang sig ind i danskernes hjerter med Disney-klassikeren ’Vindens Farver’.

I 2010 – 18 år gammel – skød Simone voksne liv i gang ved at deltage i Dansk Melodi Grand Prix med balladen ’How Will I Know’, og tre år senere stod hun atter på Grand Prix-scenen med nummeret ’Stay Awake’. Begge sange sikrede hende en tredjeplads i konkurrencen.

Stolt af at være med igen

Nu er Simone blevet 23 år, og hun er stolt af endnu engang at få lov til at være med i den traditionsfyldte musikkonkurrence.

- Den måde, Grand Prix kan samle folk på i musikkens tegn, er fantastisk og utrolig vigtig. Derfor er jeg meget stolt af endnu en gang at få lov til at være en del af Grand Prix-universet, siger hun.

Unik popballade med internationalt stjernedrys

I år stiller hun op med nummeret ’Heart Shaped Hole’, en storladen popballade med et moderne twist.

- Sangen er en stor, stærk og unik popballade med en meget international lyd, fortæller Simone om sit tredje Grand Prix-bidrag.

Nummeret er skrevet af sangskriverne Carl Ryden og Andrew Love. Ryden er født i Sverige, og har arbejdet med store stjerner som Jason Derulo og Kylie Minogue. Andrew Love bor i USA og har komponeret musik til både film og tv, og har skrevet sange til artister som boybandet New Kids On The Block og den sydkoreanske superstjerne BoA.

Facebook
Twitter