Sang 6: Lighthouse X - Soldiers of Love

Den charmerende poptrio vil sprede budskabet om fællesskab, tillid og mod ved årets Melodi Grand Prix.

I år stiller popgruppen Lighthouse X op i Melodi Grand Prix med popballaden ‘Soldiers of Love’. Trioen består af Johannes Nymark, Martin Skriver og Søren Bregendal, der alle har flere års erfaring med både skuespil og musik.

Gruppen blev dannet i 2012, og har lavet musik sammen lige siden. Gruppen blev dannet, fordi de tre sangtalenter ønskede at gøre en forskel.

- Musik kan åbne sind og hjerter på kryds og tværs af alder, køn og sprog. Musik kan forene mennesker. Vi håber, at vi med vores personlige historier og vores musik kan inspirere til, at vi sammen tænker og handler lidt mere med hjertet, fortæller Søren Bregendal.

Pop, power og personlighed

Lighthouse X’s mantra om kærlighed og respekt kommer man ikke udenom - heller ikke i deres bidrag ‘Soldiers Of Love’, der netop handler om at sprede kærlighed til sine medmennesker.

- Når Melodi Grand Prix er bedst forener det folk. Og forhåbentlig bringer det os lidt tættere sammen. Det er præcis derfor vi har skrevet ”Soldiers Of Love”, det er netop det den handler om, at vi kan gøre en forskel sammen.

Uden at kunne løfte sløret for deres planer, lover Lighthouse X at byde på et brag af et show med masser af kærlighed og farver, når de træder op på scenen i Horsens.

Melodi Grand Prix samler folk om musik

Foruden gruppens tre medlemmer står også makkerparret Sebastian F. Ovens, Daniel Lund Jørgensen og Katrine Klith Andersen bag ‘Soldiers of Love’. Sidstnævnte deltog i X Factor tilbage i 2012.

- Vi er super glade og stolte over den sang, vi i fællesskab har skrevet. Vi håber bare, at danskerne er lige så begejstrede, som vi er, fortæller Martin Skriver.

- Vi kan vinde, hvis folk har lyst til at lade et godt popnummer med et vigtigt budskab repræsentere Danmark i Sverige, supplerer Johannes Nymark.