Sang 8: Jessica - Break It Good

Jessica tager reggaerytmer og solskin med sig på Grand Prix-scenen med nummeret ‘Break It Good’.

Med sangen ’Break It Good’ bringer Jessica girlpower og reggeatoner til Grand Prix-scenen.

For 24-årige Jessica, som bor i Valby, har musikken altid været en stor del af hendes liv.

- Mine forældre er meget musikalske, så jeg har altid haft musik inde på livet. Jeg har været med i samtlige skolemusicals, jeg kan komme i tanke om, fortæller hun.

Nu bliver skolemusicalsene imidlertid snart skiftet uigenkaldeligt ud med Grand Prix-scenen, når hun 13. februar er med i Melodi Grand Prix 2016.

Plads til reggae i Grand Prix

Reggae-genren har en speciel plads i den unge sangerindes hjerte, og hun har optrådt med store internationale reggae-stjerner både i udlandet og herhjemme. Det er også reggaetonerne, der fylder i hendes Grand Prix-bidrag ’Break It Good’.

- Tiderne skifter, og reggae er begyndt at blive en meget mere anerkendt musikgenre, end den har været før. Det afspejler sig nu også i Melodi Grand Prix, hvor der er mere plads til diversitet end før i tiden – også til reggae.

For Jessica er det en barnedrøm, der går i opfyldelse, når hun til februar træder op scenen i Horsens.

- Jeg har drømt om at være med i Melodi Grand Prix, siden jeg var lille. Man har jo altid fulgt med derhjemme i fjernsynet, fortæller hun.

Internationalt sangskriverhold

Jessica er vant til at arbejde sammen med internationale musikproducenter, blandt andet har hun samarbejdet med den Grammy vindende producer Graham Marsh. Et stærkt internationalt hold står også bag hendes bidrag til det danske Melodi Grand Prix.

Nummeret ’Break It Good’ er skrevet af sangskriverne Engelina Andrina, Tommy P. Gregersen og David Todua. Danske Engelina Andrina kender mange muligvis som sangerinden på DJ Encore hittet ’I See Right Through to You’, men hun har også skrevet sange for stjerner som Kylie Minogue og Medina.

Tommy P. Gegersen, der også går under kunstnernavnet Tommy Gee, er sangskriver og musiker, og har arbejdet med navne som One Direction og Nile Rodgers. David Todua er bosat i

Moskva
, og har skrevet musik for flere ukrainske kunstnere.

Facebook
Twitter