Soluna dagen derpå: Det er en fed oplevelse!

Danmarks nye darling har fået danset og drukket champagne efter sin sensationelle sejr. Det fortalte hun, da hun mandag chattede på dr.dk/grandprix.

Hun lavede sensation lørdag aften, da hun til de flestes overraskelse vandt Dansk Melodi Grand Prix 2012. Siden er det gået over stok og sten med rigtig meget presse og meget lidt søvn.

Mandag lagde Grand Prix-vinderen Soluna Samay vejen forbi DR Byen, hvor hun var gæst i Madsen på P4, og også chattede med sine fans på dr.dk/grandprix:

- De spørger om alt muligt, de spørger hvor gammel jeg er, og om jeg kender Tokio Hotel, fortæller den glade vinder, der siden sejren ikke har haft mange rolige øjeblikke.

Hun fik dog tid til at nyde sejrens sødme sent lørdag aften:

- Jeg fik danset, drukket champagne, fik snakket med en masse mennesker og taget billeder. Det hele gik så stærkt, forklarer Soluna, mens hun sidder og chatter med sine fans.

Den megen virak, der følger i kølvandet på en Grand Prix-sejr, ryster hende dog ikke.

- Det er bare en fed oplevelse, slutter Danmarks nye stjerne.

Kan du heller ikke få nok af Soluna Samay? Så se video med hende her på siden, læs alle spørgsmål og svar fra chatten nedenfor, og husk at du kan møde hende i Aftenshowet i aften kl. 19.05.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk