Soluna får stor pladekontrakt

Det danske Grand Prix-håb har fået en international kontrakt i hus, der betyder, at hendes ny album udkommer i syv lande.

(Foto: Søren Bygbjerg © DR)

Det, som de fleste musikere drømmer om, er gået i opfyldelse for Soluna Samay: Det 21-årige Grand Prix-håb har fået en stor, international pladekontrakt.

- Det er lang tid siden, jeg har set sådan en aftale lavet i den danske pladebranche, og det er simpelthen fordi hun bare er "the one", siger sangskriver og producer Remee til TV Avisen.

Udkommer i syv landeRemee har sammen med Chief 1 startet deres eget pladeselskab, RE:A:CH netop for at kunne udgive Solunas musik, og nu har de indgået en aftale med Sony Music, der betyder, at Soluna ikke blot udkommer i Danmark med sit kommende album, men også i Norge, Sverige, Tyskland, Schweiz, Østrig og Holland.

- Jeg har aldrig haft en artist, jeg har arbejdet med, som jeg tror så meget på, siger Remee.

Remee og Chief 1 har haft travlt med at lægge sidste hånd på Solunas kommende album, inden de her i weekenden rejser til after Soluna til Aserbajdsjan, hvor det europæiske Melodi Grand Prix finder sted i næste uge.

Forud for albummet udkommer der kort efter Grand Prix'et en single med titlen 'Humble', der skal følge op på succesen med 'Should've Known Better', der herhjemme har rundet et pladesalg på 15.000 eksemplarer.

Se indslaget fra TV Avisen, hvor du også kan se lidt af Solunas nye musikvideo og høre en bid af 'Humble'.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk