Soluna fik smæk

Det blev til bundplacering til Soluna Samay i aftenens finale i Melodi Grand Prix, som er Danmarks dårligste placering siden 2002.

Danmark fik den dårligste placering siden 2002, da Soluna Samay endte på en sørgelig 23. plads. i aftenens finaleshow. Efter en ellers solid og sikker performance fra Soluna, var der håb om at Danmark kunne komme helt til tops, men i stedet skete det modsatte.

Mens vores naboland Sverige høstede 12-taller på stribe, måtte Soluna Samay skuffet se til uden selv at få et eneste. Efter at 25 lande havde afgivet deres stemmer, fik Danmark endelig point fra Island. Men derfra var der stadig uendeligt langt op til aftenens helt store vinder Loreen fra Sverige, der endte på 372 point.

Enkelte glade givere

Mod slutningen fik Soluna dog 5 point fra både Finland og Tyskland, men det var ikke nok til at redde Danmark. Bookmakerne havde på forhånd tippet Soluna til at ende på en 9.plads, men det blev desværre kun til en kedelig 23. plads ud af de 26 finalister.

Danmark fik i alt 21 point, hvilket er det laveste antal point siden Malene Mortensens sidsteplads tilbage i 2002. Dermed er drømmen om at få Eurovision Song Contest til Danmark rykket lidt længere væk, men heldigvis kan vi glæde os over, at naboen holder musikfesten næste år.

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5327c50ca11f9d1b2c78c167

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk