SONNY - Feeling The You

Sang 03: SONNY sætter alt ind på at synge sig til sejr til Dansk Melodi Grand Prix 2014 med nummeret 'Feeling The You'.

Sonny deltager i Dansk Melodi Grand Prix 2014 med 'Feeling The You'. (© Sonny)

Musik har altid været en hovedingrediens i SONNYs professionelle karriere.

- 'Feeling The You' kommer direkte fra hjertet, i kraft af alle de forskellige typer musik, jeg er vokset op med. Det er en hybrid, en verdenssang, der kan ramme alle, uden at jeg er gået på kompromis med kvaliteten, fortæller SONNY.

Sonny
  • Har de sidste fem år boet i Los Angeles, USA, og er single
  • Sonny er tredje generation i Danmarks største og ældste private dansestudie: Fredie-Pedersen
  • Har udgivet fire albummer
  • Har haft hovedrollen som Danny Zuko i 'Grease - the musical' og spillet med i blandt andet 'West Side Story' og 'High School Musical'
  • Har blandt andet arbejdet med superstjerner som Christina Aguilera, Paula Abdul, Nicki Minaj, Taylor Swift og Kylie Minoque

En blanding af pop, funk og soul

'Feeling The You' er med SONNYs egne ord en blanding af pop, funk og soul, og han håber, den vil appellere bredt. Han er nemlig med i konkurrencen for at vinde:

- Jeg er tidligere elitesportsudøver, og verdensmester for de rødhvide farver, så man kan vist roligt sige, at jeg er et konkurrencemenneske. Samtidig er jeg dog ikke en dårlig taber... Med mindre jeg ved, at jeg var den bedste, siger SONNY med et glimt i øjet.

Han synes det ville være en stor ære at få lov at repræsentere Danmark på hjemmebane:

- Jeg vil gøre mit yderste for at vise, hvad vi danskere er lavet af, lover SONNY.

Om sangskriverne:

SONNY har skrevet 'Feeling The You' sammen med den amerikanske musiker, producer og sangskriver Thomas Lumpkins. SONNY mødte Thomas efter at have boet i Los Angeles, USA, i et år, og de to begyndte at skrive sange sammen til SONNYs seneste album 'International', der udkom i 2012.

Thomas Lumpkins har fået stor ros og anerkendelse for sit arbejde med kunstnere som Britney Spears, Jennifer Lopez, Justin Bieber, Austin Brown (Michael Jacksons nevø). Han er en del af producerteamet Rodney 'Darkchild' Jerkins.

Tredje mand på holdet er danske Frederik Tao, der har produceret tre af sangene på SONNYs album 'International', og som desuden er kendt fra bandet The William Blakes.

Og sangskriverteamet er ikke i tvivl om, at der nok skal komme gang i festen, når SONNY går på scenen i Odense.