Teit Samsø 'Step It Up'

Teit Samsø synger sang nummer 8, 'Step It Up', i Dansk Melodi Grand Prix 2019. Mød Teit Samsø her.

(Foto: © Agnete Schlichtkrull, dr)

Han har mere sceneerfaring end de fleste, men er alligevel sikker på, at han nok skal få en snurren i maven, lige inden han skal på scenen.

37-årige Teit Samsø er uddannet fra Musicalakademiet på Den Danske Scenekunstskole i Fredericia og har derfor masser af erfaring at trække på, når han indtager Boxen med sang nummer 8, 'Step It Up'.

Teit Samsø er født i København og opvokset i Holeby på Lolland. I dag bor han sammen med sin familie i Fredericia, hvor han er fastansat ved Fredericia Teater. Her har han blandt andet medvirket i store forestillinger som 'Aladdin', 'Jukebox' og den aktuelle 'Tarzan'. Herudover har han også optrådt som sanger i tre år på Wallmans i København.

Bedst kendt er han dog for sin hovedrolle i musicalen 'Seebach', der er én af nyere tids bedst sælgende musicals herhjemme. Her spillede han nemlig rollen som selveste Grand Prix-legenden Tommy Seebach.

Teit Samsø har altså nærmest Grand Prix-blod i årerne og kommer derfor til at give den gas på alle tangenter, når han leverer den funky popsang 'Step It Up'.

- I udgangspunktet er sangen egentlig bare en fest, men med min optræden håber jeg, at jeg kan få formidlet, at livet handler om netop at have en fest, men også at der i samfundet skal være plads til alle. At vi alle kan åbne armene og tage imod hinanden, uanset hvor forskellige vi er, siger Teit Samsø.

Lyt til 'Step It Up' her.