Tre minutter der ændrede Brødrene Olsens liv

- Vi gik ind som to ukendte, gamle fyre og gik ud som Europa-berømte, fortæller Jørgen og Noller, som i år fejrer 10 års jubilæum for deres sejr i Eurovision Song Contest.

- Vi gik ind som to ukendte, gamle fyre på 50 og 46 år, og så gik vi ud som Europa-berømte. Det er en stor forandring på 3 minutter! Det er der meget få mennesker, der prøver i deres liv.

Sådan siger Jørgen Olsen, når han og lillebror Noller ser tilbage på deres sejr i Eurovision Song Contest, som de i disse dage fejrer 10 års jubilæet for.

- Det var stort og positivt, men der fulgte også et meget stort arbejde efter, fortsætter de.

"Det kom helt bag på os"Der var ikke mange, der dengang havde regnet med, at de garvede brødre kunne slå de unge popsild, som de andre lande diskede op med, og det gik først sent op for de to gange Olsen selv, at sejren var hjemme.

- Det kom faktisk helt bag på os, siger Noller.

- Det var egentlig først, da der var en svensk lydtekniker, der bad mig tage mine in-ears i ørerne igen, så blev jeg klar over, at der havde været en eller anden besked om, at vi havde vundet. Men lige til det sidste troede jeg, vi ville blive nr. 2 eller 3 eller noget andet. Det havde vi jo prøvet før, så jeg tænkte, der sker sgu nok det samme. Så det var faktisk først på det tidspunkt - og der havde vi vundet!

Se videointerviewet med Brødrene Olsen her på siden, hvor de også giver deres bud på Danmarks chancer i år.Brødrene Olsens nye album 'Wings of Eurovision' udkommer 4. juni. Hør mere om det og mød Brødrene Olsen i Eldorado på P4 fredag 21. maj kl. 18.