Ulla klar til den røde løber: Sådan bliver min kjole

Ulla Essendrop er vært i morgen, når København byder Grand Prix-stjernerne velkommen ved den officielle åbningsfest. Og hun har kjolen klar...

(Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)

I morgen kickstarter Eurovision-ugen med en stor åbningfest på Rådhuspladsen i København.

Den får Ulla Essendrop og Peter Falktoft som værter, mens Abdel Aziz Mahmoud vil tage imod stjernerne, når de ankommer på den røde løber i deres skarpeste dress.

Og Ulla har kjolen klar til det glamourøse arrangement:

- Jeg har fået lavet en rigtig fin kjole, som Jesper Høvring har kreeret. Den er både elegant og lidt fræk med et kort skørt. Og så siger jeg heller ikke mere!

Udsendelse i bedste Oscar-stil

Presse, fans og alle andre i København er inviteret med til festen på Rådhuspladsen - og på dr.dk/grandprix kan man følge med live fra klokken 17.50, når de tre værter tager imod stjernerne og guider publikum og seere gennem aftenen.

- Vi laver en udsendelse i bedste Oscar-stil, lover Ulla Essendrop.

DR-vært Ulla Essendrop har før gjort sig i smukke galla-kjoler. Søndag bliver ingen undtagelse. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Ulla og Abdel styrer også pressemøder

Udover værtstjansen på søndag styrer hun også de mange Eurovision-pressemøder, der bliver afholdt efter artisternes prøver, semifinaler og den store finale sammen med Abdel Aziz Mahmoud.

- Det er rigtig interessant, hvordan det har spredt sig på Twitter. Vi får masser af gode spørgsmål fra hele verden på #AskEurovision. Det sætter vi pris på. Det er en god måde at forfølge Grand Prix'ets tagline #JoinUs på.

Husk, at du selv kan joine i morgen, søndag, når Eurovision-ugen bliver skudt officielt i gang med rød løber og åbningsfest fra Rådhuspladsen i København.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk