Ups! Årets Grand Prix-cd er lækket

Deltagerne og sangene fra Melodi Grand Prix 2015 præsenteres på mandag. Men ved en fejl har heldige Grand Prix-fans allerede fået fingre i cd’en.

(© dr)

Den skulle egentlig først udkomme på mandag 26. januar. Så det var lidt af en overraskelse for kunderne i Kvickly, at cd’en med de ti sange fra årets danske Melodi Grand Prix allerede lørdag kunne findes på hylderne i en af supermarkedskædens butikker.

Det fortæller Ekstra Bladet.

- Vi havde i fællesskab aftalt, at det hele skulle afsløres og cd'en releases på mandag. At en Kvickly så begynder at sælge cd'en nogle dage i forvejen er ikke verdens undergang, synes jeg, siger Henrik Sørensen, Label Manager i Sony Music, til avisen.

’Ingen artister har fået et forspring’

Samtidig rapporterer flere fanmedier, bl.a. en finsk blog, det danske site Eurosong.dk og græske Oikotimes at cd’en også lørdag er blevet udsendt til dem, der har forudbestilt den i Sony Musics webbutik.

Henrik Sørensen bekræfter over for Ekstra Bladet, at navnene på cd'en stemmer overens med deltagerne i Melodi Grand Prix.

- Heldigvis er det dog alle artister, der bliver offentliggjort samtidig, og derfor er der ikke nogen, der har et forspring i konkurrencen, siger han.

DR præsenterer deltagerne mandag morgen her på dr.dk/grandprix og lægger samtidig sangene på YouTube i fuld længde. Kl. 14 præsenteres deltagerne for pressen - dr.dk sender live fra pressemødet.