Vær med på en digital publikumsvæg til Dansk Melodi Grand Prix 2021

Gør som pigerne i videoen og fortæl os, hvorfor din hjemmefest skal have en plads på showets digitale publikumsvæg i studiet.

Der bliver ingen fysisk opbakning fra publikum, når Dansk Melodi Grand Prix 2021 afholdes lørdag den 6. marts. Derfor inviterer vi dig og andre der elsker en god musikfest, til at være med på vores digitale publikumsvæg. Her kan du være med til at gøre årets Melodi Grand Prix til noget helt særligt.

Bliv en del af et festligt fællesskab og kom med til en musikalsk aften hjemme fra stuen via Zoom. En aften, hvor vi sammen skal vælge, hvad der skal være ’Vores Sang’ i 2021.

Dansk Melodi Grand Prix sendes lørdag den 6. marts klokken 20.00 på DR1 og DRTV.

Sådan gør du

 1. 1

  Optag en kort video, hvor du/I fortæller os, hvorfor du og alle dem du skal se Melodi Grand Prix med i år, skal have en plads på den digitale publikumsvæg?

 2. 2

  Upload videoen fra din mobil nedenfor.

 3. 3

  Skriv i beskedfeltet, hvor du kommer fra i landet.

 4. 4

  Hav det sjovt og vær dig/jer selv i videoen

Hvis du får en plads på publikumsvæggen, vil du blive kontaktet senest den 6. marts 2021 kl. 15. Vi anbefaler, at du følger myndighedernes råd og anbefalinger i forhold til arrangementer, fester og fejringer i private hjem.

Send os dit bidrag

Send os dit bidrag, det er værdsat.

Når du accepterer betingelserne og indsender din video, giver du samtykke til, at DR må kontakte dig med henblik på din deltagelse på publikumsvæggen. Hvis du er under 18 år, skal en forælder/værge indsende videoen for dig. Når du uploader en video, hvorpå der er genkendelige personer, indestår du for at have indhentet specifikt samtykke fra disse til, at du kan dele indholdet med DR. Hvis der er børn og unge (under 18 år), som er afbilledet, skal du have samtykke fra forældremyndighedsindehaverne. DR deler ikke indholdet på DR's platforme, men anvender det udelukkede til udvælgelse af deltagere til publikumsvæggen. Dine oplysninger og video slettes igen senest d. 6. april 2021.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter