Vega bliver officiel natklub til Grand Prix i København

Folkets Hus på Vesterbro bliver invaderet af Grand Prix-stjerner, når der er Eurovision Song Contest til maj.

(Foto: Jesper Edvardsen © Pressefoto)

Når Eurovision Song Contest 2014 kommer til København til maj, bliver det VEGA, som kommer til at huse den såkaldte EuroClub. Det bekræfter spillestedet nu i en pressemeddelelse.

- På samme måde som B&W's gamle værftshaller er en unik historisk setting for et arrangement af Eurovisions kaliber, så vil VEGA med vores enestående 1950'er-interiør invitere til fest og farver i en helt unik tidslomme, siger direktør Steen Jørgensen.

- At Wilhelm Lauritzens Folkets Hus åbnede dørene i 1956 - samme år som det første Europæiske Melodi Grand Prix gik i luften - er naturligvis en tilfældighed, men dog en kuriøs bonusinfo for hardcore nørder.

Unikke København

Som dr.dk/grandprix har fortalt, så kom det frem allerede i sidste uge, at København har planer om at gøre VEGA til officiel Grand Prix-natklub.

- VEGA er et af Københavns mest unikke og populære spillesteder, og derfor er det helt oplagt, at VEGA skal lægge lokaler til EuroClub til maj, siger Martin Bender, der er administrerende direktør for det projektselskab, som står for alle aktiviteterne i København under Eurovision.

- For os er det vigtigt at vise København frem fra byens bedste og mest unikke side, og her passer VEGA perfekt ind i denne målsætning

To uger med Grand Prix-fest for deltagere og presse

EuroClub er en fast del af Eurovision, uanset hvilket land showet bliver afholdt i.

Det er her, hvor konkurrencens deltagere sammen med delegationer og pressen kommer til at feste, mingle og netværke i løbet af to uger i maj.

EuroClub har åbent 28. april til og med 10. maj, hvor finalen finder sted.

Facebook
Twitter