Wildcard: Jeppe

- Pop Pop og så det lange POOP. Det er opskriften på en god Grand Prix-sang i følge Jeppe, som bedst er kendt som den ene halvdel af Junior Senior.

Som den ene halvdel af Junior Senior har Jeppe Laursen skrevet flere internationale hits og stået på alverdens store scener med over 40.000 ellevilde publikummer. Nu er duoen opløst, og Jeppe arbejder på et soloalbum.

Jeppe har både skrevet og vil synge 'Lucky Boy', som han har produceret sammen med to af sine venner, Filip Nikolic og Thomas Troelsen, der også har en række hits bag sig. Jeppes deltagelse i årets Melodi Grand Prix kommer af, at DR spurgte Thomas Troelsen, om han havde lyst til at tildele et Wild Card til en anden dygtig dansk kunstner, og Jeppe var den eneste, som Thomas havde lyst til at spørge.

- Musikalsk har jeg pr?vet alt, hvad der er v?rd at pr?ve, m?ske lige med undtagelse af Melodi Grand Prix'et. Tidspunktet passer perfekt for mig, da jeg lige nu er midt i en skriveproces til et soloalbum. Derfor tog det mig heller ikke lang tid at lave Lucky Boy.

Jeppe

JEPPES BLÅ BOG

Hvorfor har du sagt ja til at stille op i Melodi Grand Prix?

- Thomas Troelsen ringende mig op og fortalte, han var blevet spurgt, om han ville tildele et Melodi Grand Prix-wildcard til en kunstner, han synes om. Thomas og jeg har altid flirtet med tanken om Grand Prix'et, men har altid haft travlt med andre ting, og fordi jeg er i gang med at skrive materiale til min soloplade var tidspunktet perfekt, og jeg takkede med et stort "JA TAK" til Thomas for at gi' mig chancen.

Hvad er dit første Grand Prix-minde?
- Jeg boede i den samme by, Gørlev på Vestsjælland, som Kirsten Siggaard, da hun og Søren vandt Melodi Grand Prix'et i 80'erne. Jeg har vel været en 5-6 år, så det var en kæmpe ting at bo i samme lille provinsby som en Grand Prix-vinder. Vi plejede at gå forbi hendes hus, men det var på en lukket vej, så det var åbenlyst, hvorfor vi gik frem og tilbage på en lukket vej. Hendes mand Jørgen var min fars bankmand, det var store ting dengang!

Hvilken sang vil du helst synge som duet med Birthe Kjær?

- 'Last Night' - Keyshia Cole & P. Diddy

Hvad mener du kendetegner en god Grand Prix-sang?
- Pop Pop og så det lange POOP

Beskriv den sang, som du optræder med, med nogle stikord!

- En simpel kærlighedssang om aldrig at skulle holde ordene tilbage, hvis man har noget på hjertet.

Hvordan forbereder du dig til det store show i Herning?
- Ved at jeg glæder mig helt vildt!

Hvad var den første plade, du købte - og hvad er den sidste, du har købt?
- 'Bad' - Michael Jackson, '808s and Heartbreak' - Kayne West.

Hvad er det mest mærkelige, du er kommet til at tænke på, mens du har optrådt på en scene?
- Wig Wam Tour.

Hvis du vinder i Herning, hvem er så den første, du ringer til?

- Det flyselskab, der gi'r størst grupperabat til Moskva, så jeg kan få lokket så meget familie og venner med som muligt ;-)

Følg os på Facebook og Twitter

Seneste nyt om Grand Prix: