X Factor-pigen Anna er årets overraskelse i Grand Prix: Det kom så meget bag på mig

Grand Prix'ets funklende stjerne er stolt af sin optræden og afviser ikke, at hun kunne finde på at stille op i Grand Prix'et igen.

Årets yngste deltager i Melodi Grand Prix er også årets overraskelse i showet.

Den kun 17-årige Anna Ritsmar strøg direkte videre til finalen og endte med en andenplads med 31 procent af stemmerne.

Og det unge stjerneskud fra Hillerød, som seerne første gang lærte at kende i X Factor i 2016, hvor hun nåede til bootcampen, er selv overvældet over succesen:

- Det kom så meget bag på mig. Jeg havde slet ikke regnet med det, jeg var simpelthen så overrasket, og jeg er bare virkelig glad. Det her er det største nogensinde, siger hun.

Som de fleste vi vide, så blev det dog Rasmussen med vikingshymnen 'Higher Ground', der vandt med 50 procent af stemmerne i finalen.

- Jeg havde troet, at jeg ville være skuffet, men det er jeg faktisk ikke, jeg er bare virkelig beæret over, at jeg har været med, og at jeg nåede så langt, som jeg gjorde.

- At folk roser mig, gør mig virkelig glad, lyder det fra en lettet Anna Ritsmar lige efter showet.

Afviser ikke at stille op igen

Anna har kun rosende ord tilovers for aftenens sejrherre.

- Han fortjener det 100 procent. Jeg synes virkelig, at han godt kan repræsentere Danmark i Eurovision. Det synes jeg, han fortjener det så meget, han er så god, siger Anna Ritsmar, der heller ikke vil afvise, at hun kunne finde på at stille op i Grand Prix'et igen på et senere tidspunkt.

- Jamen måske. Det har jeg slet ikke overvejet endnu. Jeg vil jo rigtig gerne lave mit eget musik, så må vi ligesom se, hvad der kommer til at ske.

Gense Anna Ritsmars optræden med ’Starlight’ i videoen herunder.

Facebook
Twitter