Sådan spiller du med

For at spille med i Versus og deltage i konkurrencen om et gavekort på 10.000 kr., skal du downloade Versus-appen og registrere dig.

Når du har downloadet appen, skal du registrere dig som deltager for at være med i konkurrencen om præmien. Vores registreringsprocedure sikrer, at alle kun deltager én gang. Hvis du ikke vil registrere dig og dermed ikke ønsker at vinde, kan du spille med alligevel.

Du skal, på samme måde som deltagerne i studiet, gætte udfaldet af programmernes dueller, mens programmet vises på tv. Inden for tidsrammen, som angives af spillet, skal du gætte på udfald A eller B i programmets seks dueller. Du kan gætte én gang pr. duel, og det er ikke muligt at ændre dit gæt, når først det er registreret.

For hver duel, du gætter rigtigt, får du et lod i lodtrækningen om et gavekort til et lækkert ophold i Danmark til en værdi af 10.000 kr. Der trækkes lod blandt alle de deltagere, der har svaret rigtigt på minimum én duel efter afslutningen af hvert program, men jo flere dueller, du har gættet rigtigt på, jo større chance har du for at vinde.

Vinderens navn og by vil blive nævnt af DR’s speaker i slutningen af programmet, og det vil fremgå af app’en og på dr.dk/versus.

Held og lykke og god fornøjelse med Versus.

Læs også:

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter