500.000 kan ikke tage fejl: Her er årets største X Factor-hit

X Factor-deltageren Mia imponerede hele Danmark, da hun til X Factor-audition sang sin egen sang. Nu er hendes auditionvideo blevet en halv million gange.

For Thomas Blachmans store X Factor-stjerne, 15-årige Mia, har det ikke kun været på skærmen, at folk har set hende optræde.

På YouTube er Mias audition-video nemlig blevet et stort hit og har nu rundet hele 500.000 visninger.

- Det er super fedt! Jeg tænkte slet ikke over, at min audition var blevet optaget og derefter blevet lagt på YouTube, siger Mia, der er meget overrasket over, at hendes audition er blevet et internethit.

- Aftenen inden jeg gik til audition, spillede jeg sangen for min far, som sagde "hvis du synger dén sang, så går du stensikkert videre. Det er en ørehænger," fortæller Mia og uddyber:

- Jeg tror, at lige meget hvor mange tætte venner og familiemedlemmer, der siger "det er en ørehænger", så tror man ikke rigtig på det. Derfor var det så fedt at få al den positive respons og ros fra dommerne til audition, siger Mia.

Se Mia synge sin egen sang, 'Sick', til audition i videoen øverst.

Drømmer om en sangkarriere

Den unge sangfugl håber på, at X Factor kan være startskuddet til en karriere inden for musikken.

- Jeg drømmer om en sangkarriere, og derfor er jeg utrolig glad for, at folk støtter mig, som de gør, blandt andet ved at lytte til min auditionsang, siger Mia.

- Jeg sang min egen sang, og det var super fedt. Det bekræfter på en måde, at jeg måske har fat i noget og faktisk kan skrive min egen musik og måske leve af det en dag.

Se Mia synge sin egen sang, 'Not Original', til 5 Chair Challenge her. http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:588b23faa11f9f10acdf4c1f