8210

Fire forskellige piger fra fire forskellige lande med fire forskellige stemmer. Sådan betegner 8210 deres egen gruppe. Daniella, Tamam, Fatou og Sara har alle sunget, siden de var fem år gamle.

Fire forskellige piger fra fire forskellige lande med fire forskellige stemmer. Sådan betegner 8210 deres egen gruppe. Daniella, Tamam, Fatou og Sara har alle sunget, siden de var fem år gamle.

De bor i Århus V, deraf navnet 8210, og det er ikke første gang, vi møder dem i X Factor sammenhæng. I 2009 stillede Daniella og Tamam op i en anden gruppekonstellation, men i dag har 8210 fået hele to nye medlemmer.

De er en broget flok, de fire piger i 8210, men én ting har de til fælles: De brænder for musikken, de ønsker at gøre en forskel og de er enige om, at Danmark har brug for en gruppe som dem. De er her for at vise, at hip hop har en fremtid i Dannevang, og at alt kan lade sig gøre - bare man tror på sig selv.

17-årige Daniella er født i Danmark. Begge hendes forældre kom til landet fra Irak, før Daniella blev født. Tamams familie flygtede til Danmark fra Somalia, da Tamam var seks år gammel, mens Sara på 15 er født her. Saras far er palæstinenser, mens hendes mor er halvt polak og halvt syrer. 18-årige Fatou er fra Gambia.

- Nu er vi et skridt nærmere vores mål. Nu kan vi endelig vise, hvilket budskab vi vil fortælle Danmark.

Alle fire medlemmer af 8210 bor fortsat hjemme hos deres familier og passer deres skolegang. Daniella går på Århus Highschool, Fatou går i 1. G på Langkær Gymnasium, mens Sara går i 9. klasse på Egebakkeskolen. Tamam holder et sabbatår og arbejder hos Forbrugerkontakt, indtil skolegangen genoptages.

Det var Soulshock, der foreslog, at pigerne skulle finde et ekstra medlem, da de stillede op til audition i Århus som en trio. Og der var ingen tvivl i pigernes sind: De ringede straks til deres veninde Sara og tilbød hende den ledige plads i gruppen.

- Sara stillede op med en af sine venner, men gik ikke videre. Og det er vi glade for i dag, griner både Daniella, Tamam og Fatou, der alle stillede op i X Factor for at gøre en forskel. Og Daniella fortsætter:

- Vi meldte os til X Factor, for vi vil gerne vise Danmark noget nyt. Det hele bliver meget ensartet i Danmark, og vi synes helt klart, at vi kan bidrage med fornyelse.

Pigerne selv er lykkelige over, at det er netop Soulshock, der skal være deres mentor under liveprogrammerne:

- Vi blev helt vildt glade, da vi fandt ud af, at vi skal arbejde sammen med Soulshock. Vi er simpelthen SÅ glade for ham, fortæller Sara:

- Han har arbejdet sammen med vores helt store idol 2Pac, så det er fantastisk, slutter pigerne i kor.

Den oprindelige gruppe Soulconnect stillede op i X Factor i 2009 og kom videre til bootcamp hos Remee. Her døbte han dem 8210, men pigerne nåede ikke videre til liveprogrammerne.

8210's BLÅ BOG

Beskriv din personlighed og dine særpræg i én sætning.Tamam: - Jeg er en glad og frisk pige, som kan tåle alting. Sara: - Jeg er en glad og frisk pige, som altid er klar på at lære og prøve nye ting. Daniella: - Jeg er en positiv person, som lever for musikken, og skriver mine egne tekster.

Hvad er det største du har opnået i dit liv?

Tamam: - Det største jeg har opnået i mit liv, er at være kommet så langt i dette fantastiske program, og at være sat sammen i den gruppe vi er i nu. Vi elsker hinanden alle sammen. Sara: - Det er selvfølgelig at jeg kom videre i X Factor. Men det største må have været, at jeg overlevede d. 18/2-08, hvor jeg blev påkørt af en bil, og var meget tæt på at dø. Fatou: - At jeg er med i X Factor, fordi jeg vil virkelig gerne have at piger begynder at rappe. Det er den største drøm jeg har Daniella: - At jeg er nået så langt i X Factor.

Nævn dine 3 bedste egenskaber .

Tamam: - Jeg er altid glad, smilende og hjælpsom. Sara: - Jeg er imødekommende, loyal, og har en god stemme. Fatou: - Jeg er loyal, en smilende person, og jeg elsker at møde nye mennesker. Det er det bedste i livet. Daniella: - Jeg giver aldrig op, inden jeg har nået mit mål. Jeg er en loyal person som man kan stole på, og sidst men ikke mindst - musikken er i mit blod.

Hvad kan gøre dig rigtig glad?

Tamam: - Når mine venner veninder og min familie er glade, så bliver jeg også glad. Og når jeg står på en scene og fyrer den helt af sammen med publikum, gør det mig også helt vildt glad. Sara: - Når min familie og venner har det godt, så har jeg det godt. Og hvis jeg og min gruppe, vil forblive sammen for altid, og opnå succes sammen. Fatou: - Når jeg danser og er på en scene, for så glemmer jeg alt det dårlige. At være sammen med min familie, fordi så tænker jeg på alle dem der ikke har en familie. Og så selvfølgelig min gruppe - 8210 - det er dem jeg opfylder min drøm med. Daniella: - Alt musik. Og mine venner!, (Sami, Miranda, Shilan, Emely, Maha, Halla, Nagham,) og selvfølgelig min dejlige Familie.

Hvem eller hvad inspirerer dig ?

Tamam: - Jeg ser meget op til 2pac. Nogle af de ting han rapper om, går direkte ind i hjertet. Når jeg hører hans sange, føler jeg den smerte, eller den glæde han havde. Sara: - Al musik der er blevet opfundet indtil videre inspirerer mig. Helt fra The Beatles til 2pac, men især 2pac. Alt det han har været igennem, og alle de ting han rapper om. Det rammer mig lige i hjertet. Jeg synes ikke musik kun skal høres, det skal også føles. Og når jeg hører hans sange, føler jeg den smerte, glæde og sorg han havde. R.I.P! Fatou: - Musikalsk er det 2Pac, og Missy Elliot, men ellers så er det dem der hjælper andre mennesker. Hver gang jeg ser noget i nyhederne om de fattige bliver jeg nemlig meget ked af det. Daniella: - Missy Elliot og Pussycat Dolls ser jeg meget op til. Og min storbror Dani, som også er musiker.

Hvilken person beundrer du mest og hvorfor?Tamam: - Min mor, fordi vi altid har haft det bedste venskab. Hun er ligesom en veninde, og jeg ved at hun altid vil være ved min side - uanset hvad der sker. Sara: - Jeg beundrer mest mig selv. Jeg er den person jeg gerne vil være, og jeg ved hvordan min fremtid skal være. Jeg har alting under kontrol, og det er takket være min dejlige familie, som har gjort mig til den jeg er i dag. Fatou: - Min mor og min bror. Det er dem, som altid har stået ved min side, uanset hvad. De er dem der vil stå ved min side en skønne dag og sige at de er stolte af mig, uanset hvad. Men der er også en anden person som virkelig vil være der for mig, uanset hvad, og det er Tamam, Hun er den storsøster jeg altid har ønsket mig. Daniella: - Min søster, min mor, min kusine Randa og min pædagog Nagham, de har alle været der for mig hele vejen igennem. Jeg ville aldrig kunne nå så langt, hvis det ikke var for deres støtte.

Hvorfor mener du, at i har X Factor?Tamam: - 8210 har noget som Danmark ikke har set før. Sara: - Vi har noget, som ingen andre her i Danmark har. Eller måske er der en masse der har det vi har, uden at de har vist det. Derfor er det på tide at det kommer frem, at piger også kan rappe. Fatou: - Vi er fire piger, en der synger og tre der rapper. Det er noget nyt i programmet og det er noget Danmark vil elske med hjertet. Daniella: - Fordi jeg er Nella, den seje chiiiick fra 8210.

Nævn tre favoritsange, som du kunne forestille dig selv at synge.

Tamam: - Jeg vil synge alt med 2pac, Rihanna og Bow wow.

Sara: - Alicia Keys: 'Fallin'' - Westlife: 'You Raise Me Up' - Shai: 'If I Ever Fall In Love Again'

Fatou: - Michael Jackson: 'Wanna Be Starting Something' - Missy Elliot: 'Loose Control' - 2pac: 'Dear Mama'

Daniella: - Natasja. 'Fi er min' - Lil' Mama: 'Lipgloss' - Lil' Kim: 'Put Your Lighters'

ExternalContenthttp://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53a96acea11f9d1648e8f155http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53a96a91a11f9d1648e8f12bhttp://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53a96a90a11f9d1648e8f11fhttp://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53a96a54a11f9d1648e8f0fbhttp://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53a96a1aa11f9d1648e8f0f3

Facebook
Twitter