Alien Beat Club

Patricia, Kasper, Marcel og Stephanie stillede hver især op til audition og gik videre som soloartister. Blachman fravalgte dem, men Remee så deres potentiale og fik en idé ? han ville samle dem i en gruppe.

Patricia, Kasper, Marcel og Stephanie stillede hver især op til audition og gik videre som soloartister. Blachman fravalgte dem, men Remee så deres potentiale og fik en ide - han ville samle dem i en gruppe.

Patricia, Kasper, Marcel og Stephanie er navnene på de fire unge, som af Remee er blevet sat sammen i en gruppe. Drømmen for alle fire var at få succes som soloartister, men sådan skulle det ikke gå, i hvert fald ikke hvis det stod til Remee, som har høje forventninger til gruppen.

- Da Remee først henvendte sig og beskrev sin ide, blev jeg lidt forvirret. Men det har vist sig at være super fedt, og jeg er rigtig glad for at være en del af gruppen, fortæller Marcel.

Også Patricia og Kasper var lidt skeptiske og overvejede stærkt at sige nej til tilbuddet, men hos Stephanie var det ren begejstring:

- Jeg blev vildt glad, da Remee henvendte sig til mig, og jeg er meget smigret over at blive valgt ud til hans gruppe, lyder det fra en smilende Stephanie.

Patricia, Kasper, Marcel og Stephanies individuelle ambitioner er nu blevet til fælles ambitioner, og de har fundet sig godt tilpas i de nye roller, de har fået tildelt. Troen på, at det kan fungere, og at de kan nå langt sammen er stærk, og nu handler det for dem bare om at klø på og at få deres stemmer til at spille optimalt sammen.

Aldersfordelingen i gruppen er forholdsvis spredt. Yngste medlem er Stephanie på bare 15 år, mens Kasper er gruppens alderspræsident med sine 24 år. Midt i mellem ligger Marcel på 16 år og Patricia på 20 år.

Både Stephanie og Marcel går i niende klasse i henholdsvis Hillerød og Sorø. Stephanie både skriver sin egen musik, spiller klaver og er forsanger i et andet band.

Ud over musikken har unge Marcel en stor interesse for fodbold og familiens to hunde - en plejefamilie, han har boet hos i otte år.

Patricia har sine rødder i Uganda, men bor i København og arbejder på fuldtid hos Telia som kundeservicemedarbejder. Hun har sunget gospel fra hun var 12-17 år og har været med i talentshowet Elsk mig i nat.

Kasper er gruppens eneste jyde. Han er bosat i Lystrup ved Århus og har de sidste to år arbejdet som pædagogmedhjælper. Også Kasper er vant til at optræde og nyder at stå på en scene og give den gas. Han har tidligere deltaget i TV 3's Idols, hvor han blev nr. 3.

Selvom gruppens medlemmer er meget forskellige, har de det tilfælles, at sangen har spillet en væsentlig rolle i deres liv i mange år. De har alle sammen sunget, siden de var maks. 10 år, og flere af dem har også taget sangundervisning, spillet i band og optrådt for store publikums.

ALIEN BEAT CLUBS BLÅ BOG

Beskriv jeres personlighed og særpræg i én sætningKasper: - En eftertænksom, småfilosofisk sanger/musiker. Stephanie: - Jeg er udadvendt, spontan, stædig, kan have temperament og er næsten altid glad. Patricia: - Jeg er et meget farverigt og glad menneske. Marcel: - Jeg har stor udstråling og energi.

Hvad er den største udfordring, I har overvundet i jeres liv?Kasper: - For cirka et år siden brød jeg med hele min normale hverdag for at tage til Australien i 8 måneder. Det var ret hårdt! Jeg endte godt nok med kun at være af sted i 4 måneder, fordi pengene slap op. Stephanie: - At optræde til to forskellige koncerter, to forskellige steder - samtidig!... ved et fise frem og tilbage. Patricia: - Min egen fødsel! Marcel: - At stille op i X Factor.

Nævn jeres tre bedste egenskaber

Kasper: - Omsorgsfuld, kreativ, ydmyg Stephanie: - Jeg er god til at tage imod kritik, er omsorgsfuld og initiativrig. Patricia: - Jeg er meget udadvendt og god til at dedikere mig. Jeg er god til at tage hånd om mennesker omkring mig og god til at skabe en god stemning omkring mig. Marcel: - Glad, charmerende, energibundt

Hvad gør jer rigtig glade?Kasper: - At spille/synge/lære nye sange. Spise chokoladekage. Stephanie: - At synge, at sidde foran flyglet og skrive musik. At der er liv omkring mig og alting ikke bare er stille og kedeligt. Patricia: - Musik, min familie og rigtig god mad. Marcel: - Musik, venner og familie.

Hvem eller hvad inspirerer jer?

Kasper: - Musik! Folk med et personligt eller særpræget udtryk inspirerer mig meget. John Mayer, Jason Mraz, Stevie Wonder. Stephanie: - Jeg kan finde inspiration fra næsten hvilken som helst kunstner, men Stevie Wonder er et rigtig godt eksempel. Patricia: - Helt klart folk omkring mig. De mennesker som jeg hver dag møder, som har noget nyt at byde på og som kan få mig til at tænke i andre baner, et nyt perspektiv. Marcel: - Musikalske mennesker, f.eks. Stevie Wonder.

Hvilken person beundrer I mest og hvorfor?Kasper: - Min lillebror Peter på 22 år. Han formår altid at gøre hvad han selv har mest lyst til uden egentlig at skuffe nogen eller gøre folk kede af det. Stephanie: - Stevie Wonder, for hans helt unikke talent for at skrive sange og selvfølgelig også hans stemme. Patricia: - Kunstnere: Jennifer Hudson et mit store idol, hun synger fantastisk. Adel har en fed måde at lave musik på, som jeg virkelig beundrer. Også selvfølgelig min mor. Marcel: - Min mor. Hun har givet mig mulighed for at komme videre i livet og udvikle min x-faktor.

Hvorfor mener I, at I har X-faktoren?

Kasper: - Jeg mener jeg har et specielt udtryk og en mere eller mindre speciel stemme. Stephanie: - Jeg har stemmen, udstrålingen og føler mig hjemme, det øjeblik jeg træder op på scenen. Og jeg vil det her mere end noget andet! Patricia: - Jeg tror på, at x-faktor er en blanding af tre forskellige elementer: talent, charme/karisma og ydmyghed. Jeg mener selv, at består af alle tre dele. Det lille ekstra som gør, at man skiller sig ud fra mængden. Marcel: - Jeg synger godt, har udstråling, og jeg er sikker på, at jeg kan og vil det her.

Nævn tre favoritsange, som I kunne forestille jer selv at syngeKasper: - John Mayer: 'Bigger Than My Body', Stevie Wonder: 'Isn't She Lovely' og Jason Mraz: 'You And I Both'. Stephanie: - 'Dear Mr. President' - Pink, 'Overjoyed' med Stevie Wonder og 'Nobody's Wife' med Anouk. Patricia: - 'Summertime' med Jennifer Holiday, 'Last Request' med Paolo Nutini og 'I'm Changing' med Jennifer Hudson. Marcel: - 'Aicha' med Outlandish, 'I Feel Good' med James Brown og 'Kom Tilbage Nu' med Danseorkestret.

ExternalContent

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk