Anna har tilgivet Remee

Selvom hun blev fravalgt af sin egen dommer, bærer 18-årige Anna fra X Factor ikke nag. - Forholdet mellem mig og Remee er utrolig godt stadigvæk, der er ikke noget, der har ændret sig, fortalte hun bl.a., da hun mandag aften chattede med brugerne på dr.dk.

Smidt ud af X Factor af sin egen dommer! Det var den ubarmhjertige skæbne, Anna måtte lide i fredagens kvartfinale. Men den 18-årige sangfugl fra Færøerne bærer ikke nag over for Remee, som fravalgte hende til fordel for 15-årige Jesper.

- Forholdet mellem mig og Remee er utrolig godt stadigvæk, der er ikke noget, der har ændret sig. Os fire: Tine, Jesper, Remee og mig har været ligesom en familie. Det vil aldrig ændre sig, og vi vil altid holde kontakten ved lige, fortalte Anna, da hun mandag aften chattede med brugerne på dr.dk efter at have været gæst i Aftenshowet.

Da afgørelsen faldt i fredags, var Annas første tanke, at hun kommer til at savne Remee, Tine og Jesper.

- Det eneste, jeg tænkte, var, at det var super-ærgerligt, at jeg ikke skulle se så meget til både ham og de andre to, som jeg havde de sidste par uger.

Nu har hun imidlertid sundet sig oven på afgørelsen og er glad igen, forsikrede hun brugerne i chatten:

- Jeg har det rigtig godt, især fordi folk har været så søde og har støttet mig rigtig meget, efter at jeg røg ud i fredags.

X Factor har givet blod på tanden

Det har været en kæmpe oplevelse for Anna at være med i X Factor, også selvom rejsen endte i utide.

- Min største oplevelse har nok været... jeg kan ikke rigtig vælge... det hele har været rigtig sjovt! Det har været rigtig fedt at opleve så meget på så få måneder, skrev hun, mens hun til en anden af sine mange fans svarede:

- Jeg har aldrig drømt om at blive en stor sangstjerne, men jeg har fået blod på tanden nu, hvor jeg har været med i X Factor.

Nu drømmer Anna om at indspille en cd, og hun vil også meget gerne på turné.

- Jeg kommer ud og synger og spiller. Det vil jeg meget gerne!

Og mon ikke også hun lægger vejen forbi til sin nordatlantiske fødeø, hvor hun har boet indtil august måned sidste år.

- Sjálvandi komi eg at syngja í Føroyum.. :-)

Klik dig videre og læs spørgsmål og svar fra chatten her.