Anna og Tine: - Vi ELSKER Michael Jackson

Anna glæder sig til at synge for sin lillebror, der er vild med Michael Jackson, mens Tine ser frem til at levere en sang med en tekst, der betyder noget. Den handler bl.a. om grædende hvaler.

Interview med Anna og Tine

Hver uge synger deltagerne sig igennem et nyt tema i X Factor, og i denne uge er temaet faldet i ekstra god jord hos to af finalisterne, Anna og Tine.

- Jeg ELSKER Michael Jackson. Jeg tror, jeg har al hans musik, siger 18-årige Anna fra Færøerne.

- Det bedste er, at jeg får lov til at synge Michael Jackson for min lillebror, for han er vild med ham. Han er en Michael Jackson-kopi med dans og udseende og det hele. Så jeg gør det lidt til ære for ham.

Tine er også vild med den afdøde popkonges sange.

- Michael Jackson er bare det store idol. Så jeg synes, det er så fedt, at vi får lov til at fyre én af hans numre af. Det bliver virkelig godt, lyder det fra den 16-årige sanger fra Lyngby.

En sang med et budskab

Det er Remee, der har valgt de sange, de unge deltagere skal synge, og Tine har fået den svære opgave at synge 'Earth Song' - Jacksons opsang om at redde planeten, de små børn og ikke mindst alle dyrene.

- Jeg er meget til sange, der kommer med et budskab. Jeg elsker, når teksten betyder noget for mig, siger Tine.

- På et tidspunkt i 'Earth Song' synger han "crying whales". Og de andre synes, det er meget sjovt, at jeg har taget det stykke med, men det hedder det altså i teksten. Hvis der er nogen, der ikke tro på det, så kan I jo gå ind og kigge på hans tekst!

Anna tager en chance med et af Jacksons mindre kendte numre.

- Jeg skal synes 'Whatever Happens' fra pladen 'Invincible'. Det er ikke så kendt. Det er faktisk et nummer, han lavede sammen med guitaristen Santana. Men det er et rigtig fedt nummer, og jeg tror, mange vil kunne lide det og være vilde efter at få fat på det, når de har hørt det!

Se videointerviewet med Anna og Tine her på siden. Hør dem og de andre seks finalister synge Michael Jackson i X Factor fredag aften kl. 20 på DR1.