Anthony Jasmin

Sms AJA til 1212. Pris: 1 krone + almindelig sms-takst.

'Anthony Jasmin' er navnet på den ene af de to grupper Blachman har sammensat i årets X Factor. Duoen består af 15-årige Jasmin, der til daglig bor i Høje Gladsaxe, og 19-årige Anthony, der kommer fra Valby. Selvom ingen af dem har prøvet at være i en gruppe før, er de glade for, at Blachman førte dem sammen.

- Jeg har det rigtig godt med at være blevet sat sammen med Anthony. Det er altid dejligt at have én ved siden af sig til at støtte én, siger Jasmin.

Og de får brug for hinandens støtte, når de forhåbentlig skal stå på X Factor scenen i DR Byens studie 5 fredag efter fredag. Der er dog ingen tvivl om, at de selv mener, de har, hvad der skal til for at gå hele vejen.

- Der er jo ikke en gruppe, der har vundet X Factor endnu, så vi mener, at det er vores tur. Generelt synes jeg, vi har noget, de andre ikke har. Vi er meget eksotiske, siger Anthony med et smil på læben.

Got the look

Generelt er Anthony Jasmin meget glade for det look, de tilsammen danner. Faktisk i en sådan grad, at mange tror, de er søskende.

- Jeg synes vores stemmer klinger rigtig godt sammen. Det gælder også vores look. Der er mange der komplimenterer det og siger, at vi ser godt ud sammen - at vi ligner søskende, siger Anthony.

De er heller ikke blege for at konstatere, at de må være 'the best looking' gruppe i konkurrencen, selvom de også godt ved, at det ikke er nok til at gå hele vejen. Derfor håber de på, at folk hjemme i stuerne vil smide deres stemmer efter dem.
"We love you guys!" lyder det afsluttende fra de to deltagere til seerne.